28-10-2021

NIKON ESITTELEE Z 9 -KAMERAN MAKSUTTOMASSA VIRTUAALITAPAHTUMASSA

#NikonDays-tapahtuma järjestetään 5. marraskuuta klo 14.00–22.00

Tukholma, Ruotsi, 28. lokakuuta 2021: Nikonilla on ilo tiedottaa ainutlaatuisesta suoratoistotapahtumasta, jossa juhlitaan Z-sarjan järjestelmää, myös Nikonin edistyksellisintä Z 9 -huippukameraa, joka julkistetaan 28. lokakuuta.

Brändin suosittu #NikonDays -tapahtuma järjestetään 5. marraskuuta klo 14.00–22.00. Nikonin uudesta huipputuotteesta esitetään monta tuntia ennennäkemätöntä ja kulissien takaista aineistoa.

Valokuvauksen harrastajat ja ammattilaiset voivat nauttia tilaisuuksista ranskan, englannin ja saksan kielillä. Ohjelmassa on Zoom-tuote-esittelyitä ja pyöreän pöydän keskusteluita sekä mahdollisuus kuulla Nikonin johtavia luonto-, urheilu-, auto-, muoti- ja hääkuvaajia eri puolilta Eurooppaa. Myös Z 9, Z-järjestelmä ja useat NIKKOR-objektiivit esitellään perusteellisesti.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Inspiroivassa ja monipuolisessa ohjelmassa korostetaan ohjeita ja neuvoja, joiden avulla valokuvaajat voivat hyödyntää luovia mahdollisuuksiaan valo- ja videokuvauksessa parhaalla mahdollisella tavalla aiheeseen katsomatta.

Valittavissa on kolme samanaikaista tapahtumaa englannin, ranskan ja saksan kielillä.

Red Stage (englanti)

Osanottajat voivat kuunnella innostavia valokuvaajia, kuten Amy Shorea, Ashley ja Jered Gruberia sekä Brett Florensia, kuten myös Nikonin asiantuntijoita, kun he osallistuvat kuvaushaasteisiin, tuote-esittelyihin ja haastatteluihin.

Green Stage (saksa)

Osanottajat voivat oppia valokuvaajilta, kuten Willi Rolfesilta, Ava Pivotilta, Christian Ammannilta, Heike Jasperilta ja Jan Vincentiltä, kuten myös Nikonin asiantuntijoilta, kun he osallistuvat muun muassa muoti- ja muotokuvaussessioita sisältäviin iltapäivän tilaisuuksiin.

Blue Stage (ranska)

Innostavat valokuvaajat, kuten Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux ja Emmanuel Pampuri, keskustelevat yhdessä Nikonin asiantuntijoiden ja osanottajien kanssa Z 9 -kameraa koskevista kokemuksistaan ja kuvaavat tanssiesityksiä.

Ohjelma ja usean tunnin ainutlaatuinen lisäsisältö ovat saatavilla tarvepohjaisesti myös tapahtuman päättymisen jälkeen.

Voit osallistua tapahtumaan rekisteröitymällä täällä: https://nikondays.nikoneurope.com
Koko ohjelman löydät osoitteesta https://nikondays.nikoneurope.com

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.