28-10-2021

Nikon kehittää yhdysrakenteisella 1,4-kertaisella telejatkeella varustettua kiinteän polttovälin NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S superteleobjektiivia Nikon Z -bajonettijärjestelmälle

Tukholma, Ruotsi, 28. lokakuuta 2021: Nikon haluaa ilmoittaa kehittävänsä kiinteäpolttovälistä NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S ‑superteleobjektiivia täyden kennokoon (Nikonin FX-koon) peilittömille kameroille, joissa käytetään Nikon Z -bajonettia.

* Tuotteen todellinen ulkoasu saattaa poiketa yllä olevissa valokuvissa esitetystä.

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, ensimmäinen kiinteäpolttovälinen NIKKOR Z ‑superteleobjektiivi, kuuluu S-tyypin NIKKOR Z -objektiiveihin, joissa tähdätään huippuluokan optiseen suorituskykyyn. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S tuottaa boke-efektiltään kauniita, suuritarkkuuksisia, todenmukaisia ja erinomaisia kuvia.

Objektiivissa on yhdysrakenteinen 1,4-kertainen telejatke ja uusi pinnoite, joka takaa parhaan heijastukseneston Nikonin historiassa. Erinomaisen käytettävyyden ja videoiden tallennusta tukevan rakenteen ansiosta NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S tukee ammattikuvaajien luovaa visuaalista ilmaisua.

Käyttäjien tarpeisiin vastaamisen ohella Nikon tavoittelee jatkuvasti optisen suorituskyvyn uusia ulottuvuuksia, edistää valokuvauskulttuurin kehittämistä ja laajentaa kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksia.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.