13-10-2021

NIKON LISÄÄ MONIPUOLISEN DX-ZOOMOBJEKTIIVIN NIKKOR Z -MALLISTOONSA

Tukholma, Ruotsi, 13. lokakuuta 2021: Nikon esittelee tänään NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR -objektiivin, joka tarjoaa erinomaista kuvanlaatua ja monipuolisuutta laajakulma-, vakio- tai telepolttovälillä kuvaaville käyttäjille.

Edistyksellinen DX-objektiivi on ihanteellinen matkakumppani, sillä sen optiikka on loistava sekä etäältä että läheltä kuvattaessa. Objektiivia voidaan siis käyttää kaikissa kuvaustilanteissa laajoista maisemakuvista aina yksityiskohtaisiin muotokuviin.

Helppokäyttöinen objektiivi on ihanteellinen valinta älypuhelimella kuvaamisesta kameran käyttöön siirtyville käyttäjille, sillä suurta kameralaukkua ei tarvitse kantaa mukana. Objektiivi painaa vain 315 grammaa, ja sen 18–140 mm:n polttoväli tarjoaa optimaalisen kompromissin: kevyttä objektiivia on helppo kantaa mukana ja sillä voi ottaa tyypillisiä kuvia matkojen aikana.

Sisäänrakennettu tärinänvaimennusjärjestelmä taas minimoi käsien tai kameran tärähtämisen vaikutuksen, ja käyttäjät voivat kuvata jopa viisi askelta pidemmällä suljinajalla. Näin saadaan selkeitä ja teräviä kuvia jopa huonoissa valaistusolosuhteissa, olipa kyse tunnelmallisesta sisäkuvasta tai öisten kaupunkimaisemien kuvaamisesta.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR tukee myös tarkkaa ja sujuvaa videokuvausta, joten objektiivi soveltuu kaikkiin tarpeisiin. Automaattitarkennus toimii nopeasti ja loistavasti Z-kameran silmientunnistuksen AF:n kanssa pitäen tarkennuksen juuri oikeassa paikassa. Tuloksena on kaunista videoaineistoa matkoilta ja seikkailuista.

Sään vaikutuksia kestäväksi suunniteltu DX-objektiivi on suojattu tehokkaasti pölyä ja vesipisaroita vastaan, joten sitä voidaan käyttää lähes kaikissa ympäristöissä.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – täydellinen matkakumppani:

• Monipuolinen DX-koon zoomobjektiivi erinomaisella optiikalla
• Kompakti ja kevyt runko, sopii täydellisesti liikkuvaan käyttöön
• Tehokas 7,8-kertainen zoom, joka tuo sinut lähemmäksi kohdetta kuin koskaan aikaisemmin
• Lyhin tarkennusetäisyys uskomattomat 0,20 m laajakulmapolttoväleillä
• Tärinänvaimennustila, jonka ansiosta käyttäjä voi kuvata jopa viisi askelta pidemmällä suljinajalla ilman kameran tärähtämistä
• Kameran signaaleja käyttävä sähkömagneettinen himmenninmekanismi mahdollistaa entistäkin tarkemman aukon säädön ja yhtenäisesti vakaan valotussäädön
• Erinomainen valinta video- ja valokuvaukseen helppokäyttöisten säätimien ansiosta
• Tiivistetty pölysuojauksen ja tippuvedenpitävyyden varmistamiseksi

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.