22-09-2021

NIKON ESITTELEE KAKSI UUTTA MONARCH-KIIKARIA, JOTKA HERÄTTÄVÄT LUONNON KAUNEUDEN ELOON

Tukholma, Ruotsi, 22. syyskuuta 2021: Nikon on ilmoittanut tänään kahden kiikarin lisäämisestä Sport Optics -mallistoon – ne ovat MONARCH M7 ja MONARCH M5. Ulkoilun ystäville ja luontoharrastajille suunnitelluissa malleissa on uudelleensuunnitellut, kestävät ja tyylikkäät rungot, ja ne tarjoavat ulkomaailmasta kirkkaan ja luonnollisen näkymän. Tuotteissa yhdistyvät optinen laatu ja erinomainen käsiteltävyys, ja niitä on saatavana useina erilaisina kokoonpanoina – kaikkiin ulkoiluharrastuksiin löytyy siis sopiva MONARCH.

MONARCH M7 -kiikarit ovat täydellinen kumppani lintubongarille tai luontofanille. MONARCH M7 -mallit takaavat upean näkymän, sillä niiden tarjoama yli 60 asteen näennäinen näkökenttä on tämän luokan kiikareissa ennennäkemätön ominaisuus. Ne tarjoavat nopeasti lentoon pyrähtävistä linnuista tai kaukana olevista villieläimistä vakaan näkymän joka kerta, joten et jää koskaan paitsi tärkeistä hetkistä.

Vaikuttava MONARCH M5 on yhtä sopiva vuorikiipeilyyn, patikointiin ja muihin reippaisiin harrastuksiin kuin rennompaankin harrastamiseen, esimerkiksi retkeilyyn. Kaikissa malleissa on ED-lasi, joka korjaa vääristymiä aiheuttavan väriaberraation ja tarjoaa aina selkeän näkymän.

Olipa kyseessä MONARCH M7 tai MONARCH M5, käyttäjät voivat odottaa korkeatarkkuuksisia, kirkkaita kuvia, joissa luonnon upeat värit heräävät eloon. Kummassakin mallissa on dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste, joka takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella.

MONARCH-malliston kumpikin uusi kiikari on suunniteltu sillä ajatuksella, että mukavuus on villieläinten odottelussa tärkeää. Niitä on erittäin helppo pidellä, sillä niistä saa tukevan otteen, ja kumipäällyste puolestaan takaa iskunkestävyyden. Kestävät MONARCH M7 ja MONARCH M5 ovat vesitiiviitä yhteen metriin saakka 10 minuutin ajan. Ne ovat myös huurtumattomat. Säädettävien kumisten silmäsuppiloiden avulla on helppo löytää oikea katselupiste.

Kompaktin kokoiset ja kevyet MONARCH M7 ja MONARCH M5 voidaan myös kiinnittää jalustaan, jolloin käyttäjät kädet pysyvät vapaina. Tämä on erityisen kätevää silloin kun kiikareita käytetään pidemmän aikaa samassa asennossa, esimerkiksi silloin kun ollaan piilossa toiveena nähdä vilaus tietystä linnusta.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.