09-06-2022

VALMIINA SEIKKAILUUN. NIKON JULKAISEE KAKSI UUTTA PROSTAFF-KIIKARIA.

Tukholma, Ruotsi, 9. kesäkuuta 2022: Nikon esittelee tänään PROSTAFF-valikoiman kaksi uutta mallia: PROSTAFF P7- ja PROSTAFF P3 -kiikarit. Kummatkin mallit sopivat täydellisesti erilaisiin harrastuksiin, kuten lintujen ja villieläinten tarkkailuun. PROSTAFF P7 tarjoaa käyttäjille erinomaisen tarkkuuden ja korkean kontrastin näkymän. Pienempi PROSTAFF P3 on yhtä houkutteleva ja kestävä kuin sen isovelikin. Sitä on myös erittäin helppo käyttää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aloitteleville käyttäjille.

PROSTAFF P7 -kiikari on erinomaisen maineen kartuttaneen PROSTAFF 7S -kiikarin seuraaja, ja sen optiset ominaisuudet ovat suvereenisti paremmat kuin mitä tässä hintaluokassa tavataan nähdä. Kiikarin näkymä on kirkas ja tarkka jopa heikoissa valaistusolosuhteissa. PROSTAFF P7 -kiikarissa on myös lukkiutuva diopterijärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat hienosäätää tarkennuksen luotettavasti.

PROSTAFF P3 korvaa hyvää palautetta keränneen edeltäjänsä PROSTAFF 3S -kiikarin ja tarjoaa käyttäjilleen mutkattoman ensikosketuksen laatuoptiikkaan. PROSTAFF P3 -kiikarin linsseissä on monikerrospinnoite ja prismojen peilipinnoilla tehokkaasti heijastava hopeaseospinnoite, joten kaikki käyttäjät pääsevät nauttimaan kristallinkirkkaista näkymistä.

Kummassakin mallissa on kompakti rakenne ja laaja näennäinen näkökenttä, minkä ansiosta nopeasti tai sattumanvaraisesti liikkuvat kohteet on helppo havaita ja niitä on helppo seurata. Kumpikin malli on vesitiivis ja valmis seikkailuun.

Näin niitä kuvailee Nikon Europen tuotepäällikkö Adam Randall: ”Meillä on suuri ilo tuoda markkinoille kaksi uutta PROSTAFF-mallia, joista toinen on tarkoitettu vaativille harrastelijoille ja toinen aloitteleville kiikarinkäyttäjille. Kumpikin malli on kompakti, kevyt ja kestävä, minkä ansiosta ne voi pakata helposti laukkuun tai ripustaa huoletta käyttäjän kaulaan. Lisäksi jokaista mallia on saatavana neljässä koossa, joten sopiva suurennus ja oikea linssin halkaisija on helppo löytää.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista: PROSTAFF P7

Korkean suorituskyvyn kiikari harrastuskäyttöön: laadukas optiikka, jonka kaikissa linsseissä ja prismoissa on monikerrospinnoite ja jotka takaavat näin kirkkaamman näkymän. Vaiheen korjaavat pinnoitetut kattoprismat takaavat erinomaisen tarkkuuden jopa heikoissa valaistusolosuhteissa.
Valitse juuri sopiva koko: saatavana koot 8x42, 10x42, 8x30 ja 10x30.
Laaja näennäinen näkökenttä: PROSTAFF P7 8x30 -kiikari tarjoaa erittäin laajan 62,6 asteen näennäisen näkökentän ja PROSTAFF P7 10x42 -kiikari vielä tätäkin laajemman 62,9 asteen näennäisen näkökentän.
Täydellinen tarkennus: oikeassa kiikariputkessa sijaitsevalla diopterin säätimellä tarkennuksen voi hienosäätää oman näkökyvyn mukaiseksi. Säädettyäsi diopterin voit lukita säätimen paikoilleen estääksesi tahattomat muutokset.
Erittäin kestävä: kiikari on vesitiivis (korkeintaan 1 metriin 10 minuutin ajan) ja huurtumaton, joten näkymä on selkeä riippumatta säätilan muutoksista. Kumipäällyste suojaa kiikaria kolhuilta ja kolauksilta.
Erittäin mukava: jokaisessa PROSTAFF P7 -mallissa on pitkä silmäetäisyys (15 mm tai enemmän), mikä tekee tästä kiikarista täydellisen silmälasien käyttäjille. Säädettävät kumiset silmäsuppilot helpottavat oikean silmäetäisyyden asettamista, mikäli et käytä silmälaseja.
Helppo puhdistaa: Objektiivin linssissä ja okulaareissa on rasvaa ja vettä hylkivä pinnoite, joten tiivistynyt kosteus, sormenjäljet ja lika on helppo pyyhkiä pois nopeasti.

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista: PROSTAFF P3

Aloittelevan harrastajan kiikari: linssien monikerrospinnoite takaa kirkkaamman näkymän, ja prismojen peilipinnoilla käytetään erittäin heijastavaa hopeaseospinnoitetta.
Valitse juuri sopiva koko: saatavana koot 8x42, 10x42, 8x30 ja 10x30.
Laaja näennäinen näkökenttä: PROSTAFF P3 8x30 -kiikari tarjoaa erittäin laajan 62,6 asteen näkökentän ja PROSTAFF P3 10x42 -kiikari vielä tätäkin laajemman 62,9 asteen näkökentän.
Erittäin kestävä: kiikari on vesitiivis (korkeintaan 1 metriin 10 minuutin ajan) ja huurtumaton, joten näkymä on selkeä riippumatta säätilan muutoksista. Kumipäällyste suojaa kiikaria kolhuilta ja kolauksilta.
Erittäin mukava: jokaisessa PROSTAFF P3 -mallissa on pitkä silmäetäisyys (15 mm tai enemmän), mikä tekee tästä kiikarista täydellisen silmälasien käyttäjille. Säädettävät kumiset silmäsuppilot helpottavat oikean silmäetäisyyden asettamista, mikäli et käytä silmälaseja.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista, lisävarusteista sekä urheilu- ja ajanvieteoptiikasta muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut valokuvauslaitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla. Sen palkittu urheilu- ja ajanvieteoptiikka tuo maailman lähemmäksi sinua, olipa kyse lintujen ja tähtien tarkkailusta, teatterista, golfista tai matkailusta.

Nikon on luotettava, visionäärinen kumppani, joka tuo yhteen eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien avulla, joista Nikon School -hanke on yksi esimerkki.