14-04-2022

Nikon kehittää kauko-ohjauskahvaa MC-N10 Nikon Z -bajonettijärjestelmää varten

Tukholma, Ruotsi, 14. huhtikuuta 2022: Nikon ilmoittaa kehittävänsä kauko-ohjauskahvaa MC-N10 Nikon Z -bajonetilla varustettuja peilittömiä kameroita varten.

Kauko-ohjauskahva MC-N10 on lisävaruste, joka mahdollistaa Nikon Z -bajonetilla varustettujen peilittömien kameroiden kauko-ohjauksen langallisen yhteyden kautta. Sillä voi hallita Nikonin peilittömien kameroiden eri toimintoja, mikä parantaa videoiden tallennuksen tehokkuutta pienellä kuvausryhmällä kuvattaessa ja laajentaa videoiden tallennuksen tarjoamia mahdollisuuksia. Se tukee myös valokuvien ottamista.

Nikon edistää valokuvauskulttuurin kehittämistä ja toivoo laajentavansa kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksia sekä video- että valokuvauksessa.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista, lisävarusteista sekä urheilu- ja ajanvieteoptiikasta muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.
Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut valokuvauslaitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla. Sen palkittu urheilu- ja ajanvieteoptiikka tuo maailman lähemmäksi sinua, olipa kyse lintujen ja tähtien tarkkailusta, teatterista, golfista tai matkailusta.
Luotettavana visionäärisenä kumppanina Nikon yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.