14-11-2019

NIKON ESITTELEE KIIKARIKAUKOPUTKEN 20x120 IV / 25x120

Helsinki, Suomi, 14. marraskuuta 2019: Nikon esittelee tänään kiikarikaukoputken 20x120 IV ja 25x120 sekä yhteensopivan pilarijalustan sovittimen kanssa. Nämä isot kiikarit ovat ihanteellinen valinta moniin eri sovelluksiin ammattimaisesta tarkkailusta vapaa-ajan tarkkailuun, kuten valvontaan, kaupalliseen kalastukseen, purjehdukseen tai tähtitaivaan tarkkailuun.

Kiikarikaukoputken sekä 20x- että 25x-malli tarjoaa kirkkaan, korkean tarkkuuden näkymän objektiivin suuren 120 mm:n halkaisijan ansiosta. Kiikarikaukoputken 20x120 IV erinomainen optinen järjestelmä tuottaa terävän kuvan todellisissa väreissä korjaten tehokkaasti erilaiset aberraatiot. Kiikarikaukoputki 25x120 takaa myös erittäin tehokkaan ja dynaamisen tarkastelun, tasaisena pysyvän kuvan sekä laajan näkökentän (näennäinen näkökenttä 64,7˚).

Kiikarin runko on ilma- ja vesitiivis, mikä estää sateen tai yökasteen pääsyn sisään. Se on täytetty typpikaasulla, joten sisäpuoli on huurtumaton. Kestävyys varmistetaan tehokkaalla ruostesuojalla ja tärinänkestävillä ominaisuuksilla, mikä takaa huipputehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

Vakaampaa näkymää ja helpompaa tarkkailua varten molemmat mallit voidaan asentaa lisävarusteena saatavalle pilarijalustalle sovittimella.

Kiikarikaukoputki 20x120 IV haarukkakiinnikkeellä

Kiikarikaukoputki 25x120 haarukkakiinnikkeellä ja pilarijalustalla (sovittimen kanssa)

Tärkeimmät ominaisuudet

•    Halkaisijaltaan suuri 120 mm:n objektiivi tarjoaa kirkkaan, korkean tarkkuuden näkymän.
•    Kiikarikaukoputken 20x120 IV erinomainen optinen järjestelmä korjaa tehokkaasti erilaiset aberraatiot ja tuottaa terävän kuvan.
•    Kiikarikaukoputki 25x120 takaa erittäin tehokkaan ja dynaamisen tarkastelun sekä laajan näkökentän (näennäinen näkökenttä 64,7˚) ja tasaisen kuvan.
•    Pitkä silmäetäisyys tarjoaa selkeän näkökentän, ja sarvenmuotoiset kumiset silmäsuppilot helpottavat katselua.
•    Ilma- ja vesitiivis runko estää sateen ja yökasteen pääsyn sisään. Typpikaasulla täytetyn huurteelta suojaavan rakenteen ansiosta kiikari ei huurru sisältä. Tehokas ruostesuoja ja tärinänkestävä rakenne varmistavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.
•    Varustettu tukevalla haarukkakiinnikkeellä, mikä takaa vaivattoman käsittelyn. Kiikari kääntyy 360˚ vaakasuuntaan ja kallistuu –30˚ (alaspäin) ... +70˚ (ylöspäin).
•    Kestävän, sovittimella varustetun pilarijalustan (saatavilla lisävarusteena) käyttö helpottaa katselua ja pitää näkymän vakaana.