02-10-2015

Nikon Europe julkaisee uuden verkkosivuston

Amsterdam, Alankomaat, 2. lokakuuta 2015: Nikon Europe ilmoittaa tänään uuden verkkosivustonsa www.europe-nikon.com julkaisemisesta. Uusi responsiivinen suunnittelu antaa innostavan käyttäjäkokemuksen eri laitteilla. Kuluttajat voivat nyt helposti selata sivustoa missä ja miten tahansa – tietokoneilla, taulutietokoneilla tai matkapuhelimella.

Sivusto on asiantunteva tietolähde Nikonia koskevissa asioissa, ja uudistetut, helposti selattavat sivut kutsuvat asiakkaita nauttimaan niiden monipuolisesta sisällöstä. Tuotetiedot, mukaan lukien suuremmat, inspiroivat kuvat ja sivuilla näytetyt tuotevideot, ovat katsottavissa yhdellä painikkeen napsautuksella tai näytön kosketuksella.

Monika Matuszewska, Consumer Experience Manager, Nikon Europe, sanoo: ”Digitaalisuuteen panostavana yhtiönä, joka asettaa asiakkaat etusijalle, haluamme verkkosivustomme toimivan samalla tavalla. Asiakkaiden pitäisi voida selata sivuston sisältöä missä ja milloin tahansa. Olivatpa asiakkaamme sitten vakiintuneita ammattilaisia tai älypuhelimella kuvaavia kuluttajia, jotka haluavat viedä kuvansa uudelle tasolle, heillä on oltava mahdollisuus viettää aikaa tutkien vaihtoehtoja ja tutustuen Nikonin tarjontaan. Tehtävämme on auttaa heitä siinä. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön täysin uudistetun verkkosivuston. Sen avulla voimme tarjota yhdenmukaisen brändikokemuksen riippumatta laitteista, joita asiakaskuntamme käyttää.”

Verkkosivusto, jolla käy noin kaksi miljoonaa vierailijaa kuukausittain, julkaistaan usealla eri kielellä Euroopan 37 markkina-alueella. Se sisältää palvelulle ja tuelle omistettuja osioita, lehdistöhuoneen sekä Nikonin I AM DIFFERENT -brändikampanjan inspiroivia sankarivalokuvaajaesittelyjä.

Lisätiedot
Tiina Ahteela
tiina.ahteela@nikon.fi

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista saa osoitteesta www.europe-nikon.com