14-12-2021

Nikon kehittää kiinteäpolttovälistä NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S -superteleobjektiivia Nikon Z -bajonettijärjestelmälle

Tukholma, Ruotsi, 14. joulukuuta 2021: Nikon haluaa ilmoittaa kehittävänsä kiinteäpolttovälistä NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S -superteleobjektiivia täyden kennokoon (Nikonin FX-koon) peilittömille kameroille, joissa käytetään Nikon Z -bajonettia.

* Tuotteen todellinen ulkoasu saattaa poiketa yllä olevissa valokuvissa esitetystä.

NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S on toistokyvyltään loistava ja uskomattoman tarkka S-sarjan* objektiivi, jossa värien vuotamista on vähennetty merkittävästi. NIKKOR Z ‑malleissa ensimmäisen kerran käytetyn PF (Phase Fresnel) -linssin ansiosta rungosta saadaan uskomattoman pienikokoinen ja kevyt, mikä tarkoittaa helppoa kuljetettavuutta, vaikka kyseessä on superteleobjektiivi. Huippuluokan piirtokyky ja erinomainen kannettavuus takaavat, että objektiivi tukee luotettavasti monien valokuvaajien kuvallista ilmaisua, olivatpa he kokeneita harrastajia tai ammattilaisia.

Käyttäjien tarpeisiin vastaamisen ohella Nikon tavoittelee jatkuvasti optisen suorituskyvyn uusia ulottuvuuksia, edistää valokuvauskulttuurin kehittämistä ja laajentaa kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksia.

* S-sarja edustaa optiselta suorituskyvyltään loistavia NIKKOR Z -objektiiveja, jotka vastaavat suunnitteluperiaatteisiin ja laadunvalvontaan liittyviä korkeita vaatimuksia.

NIKKOR Z -objektiivimalliston laajennus vuoteen 2023 mennessä

** Tehollinen polttoväli DX-koossa
*** Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa tämän malliston sisältöä ilman erillistä ilmoitusta tai sitoumusta.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.