28-12-2021

Nikon julkaisee uuden laiteohjelman peilitöntä Nikon Z 9 -huippukameraa varten

Amsterdam, Alankomaat, 28. joulukuuta 2021: Nikonilla on tänään ilo ilmoittaa, että peilittömän Z 9 -huippukameran laiteohjelman versio 1.10 on ajoitettu julkaistavaksi. Se on ladattavissa 5. tammikuuta 2022 Nikonin latauskeskuksesta ja Snapbridge-mobiilisovelluksesta.

Z 9 -kameran laiteohjelman versio 1.10 parantaa merkittävästi pikasarjakuvauksen kestoa.

Nopeudella 20 kuvaa sekunnissa [Tehokas RAW-muoto + JPEG BASIC (L)] -muodossa kuvattaessa kesto paranee aiemmasta n. 3 sekunnista n. 15 sekuntiin*2, joka on maailman pisin*1 kesto.

Nopeudella 20 kuvaa sekunnissa [Tehokas RAW-muoto★ + JPEG BASIC (L)]- tai [JPEG FINE (L) + JPEG BASIC (S)] -muodossa kuvattaessa kesto paranee aiemmasta n. 3 sekunnista n. 8 sekuntiin*2.
Pikasarjakuvauksen parantaminen tukee entisestään nopeasti liikkuvien kohteiden tärkeiden hetkien vangitsemista suurella tarkkuudella.

Tämän lisäksi tuleva laiteohjelman päivitys tuo käyttöön erilaisia videotoimintoja sekä parantaa käytettävyyttä ja toiminnallisuutta valokuvia otettaessa ja videoita kuvattaessa.

*1 Vähintään 30 megapikselin kuvakennolla varustetuilla peilittömillä kameroilla nopeudella 20 kuvaa sekunnissa [RAW + JPEG] -muodossa kuvattaessa. Tilanne 28.12.2021, perustuu Nikonin tekemään selvitykseen.
*2 NIKKOR Z 50mm f/1.8 S -objektiivia ja 325 Gt:n ProGrade Digital Cobalt 1700R -muistikorttia käytettäessä. Kesto lyhenee, jos korttipaikassa 2 oleva kortti valitaan varmuuskopiointia varten tai jos Automaattinen vääristymien korjaus on käytössä.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista, lisävarusteista ja urheiluoptiikasta muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.
Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.
Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.