15-08-2021

NIKON LANSEERAA KOLME UUTTA ETÄISYYSMITTARIA, JOTKA VIEVÄT GOLFPELISI UUDELLE TASOLLE

Tukholma, Ruotsi, 5. elokuuta 2021: Nikon ilmoitti tänään julkaisevansa kolme uutta laseretäisyysmittaria: COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED ja COOLSHOT 50i. Golfinpelaajille suunnitellut mittarit sisältävät uutta innovatiivista tekniikkaa ja Nikonin huippuoptiikkaa, joiden avulla kentästä saadaan tinkimättömän vakaa ja häiriötön näkymä.

COOLSHOT PROII STABILIZED on Nikonin tähän saakka edistyksellisin etäisyysmittari. Siinä on käytetty samaa tekniikkaa kuin sen edeltäjässä COOLSHOT PRO STABILIZED -mittarissa, joka sai käyttäjiltä huippuarvostelut. Etäisyysmittari, jolla voi mitata etäisyyden jopa 450 metriin saakka, vakauttaa näkymän ja lasersäteen korjaamalla käden tärinän ja ympäristötekijöiden vaikutuksen, niin että kentästä saa selkeän ja tarkan näkymän. DUAL LOCKED ON ECHO -tekniikka ilmoittaa, kun etäisyys lippuun on mitattu, ja se antaa visuaalisen ja äänimerkin sitten kun se on lukittunut kohteeseen asianmukaisesti, mikä auttaa kohdistamaan lyönnin lipputankoon.

COOLSHOT PROII STABILIZED -mittarissa on neljä mittauksen näyttötilaa. Näistä golf-tilassa voidaan mitata etäisyys, jossa kallistuskulma on korjattu – tämä on erittäin tärkeä ylä- ja alamäkilyönneissä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää todellisen etäisyyden tilaa, jolloin todellisen etäisyyden LED-ilmaisin kertoo mittarin hyväksyttävyyden kilpailukäyttöön. Kevyttä ja vesitiivistä etäisyysmittaria voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa.

COOLSHOT LITE STABILIZED -mittarilla voidaan mitata etäisyys jopa 450 metriin, ja siinä käytetty vakautustekniikka vähentää käden liikkeen aiheuttamaa tärinää noin 80 prosenttia, mikä takaa selkeän näkymän maastosta. Etäisyysmittarissa on käytetty LOCKED ON -tekniikkaa, ja se ilmoittaa etäisyydestä lähimpään kohteeseen visuaalisen merkin avulla. Siinä on kaksi mittauksen näyttötilaa: golf-tila (etäisyys, jossa kallistuskulma on korjattu, ja todellinen etäisyys) ja todellisen etäisyyden tila. Sateenkestävää etäisyysmittaria voidaan käyttää märällä säällä, ja se kestää suuria lämpötilaeroja.

Kolmas uusi etäisyysmittari on COOLSHOT 50i, jolla voidaan mitata etäisyys jopa 360 metriin. Se on Nikonin ensimmäinen etäisyysmittari, jossa on kiinnitysmagneetti – sen avulla mittari voidaan kiinnittää golfbägiin tai golfkärryyn, mikä sujuvoittaa käyttöä. Laitteen DUAL LOCKED ON QUAKE toiminto ilmoittaa visuaalisella merkillä ja lyhyellä värinällä, kun etäisyys lippuun on mitattu. COOLSHOT 50i -mittarissa on samat kaksi mittaustilaa kuin COOLSHOT LITE STABILIZED mittarissa: golf-tila (etäisyys, jossa kallistuskulma on korjattu, ja todellinen etäisyys) ja todellisen etäisyyden tila, jotka kummatkin auttavat lyömään mahdollisimman tarkasti. Etäisyysmittari on myös sateenkestävä, joten sitä voidaan käyttää märissä olosuhteissa.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.