14-04-2020

NIKONIN DSLR-, PEILITÖN JÄRJESTELMÄ- JA NIKKOR-TUOTEVALIKOIMILLE NELJÄ TIPA WORLD AWARDS -PALKINTOA

Amsterdam, Alankomaat, 14. huhtikuuta 2020: Nikonilla on ilo ilmoittaa, että se on voittanut neljässä yksittäisessä tuoteryhmässä neljä 2020 TIPA World Awards ‑palkintoa. Nikon D780, Nikon Z 50, AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ja NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct voittivat omat tuoteryhmänsä. Voittajat valitsee TIPA-toimittajista koostuva tuomaristo, joka arvioi tuotteiden laatua, suorituskykyä ja arvokriteerejä.

Nikon-tuotteet menestyivät seuraavissa tuoteryhmissä:

  • Best DSLR Expert Camera (paras digitaalinen järjestelmäkamera edistyneille käyttäjille): Nikon D780
  • Best APS-C Camera Advanced (paras kehittynyt APS-C-kamera): Nikon Z 50
  • Best DSLR Professional Lens (paras ammattilaistason DSLR-objektiivi): AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
  • Best Mirrorless Prime Standard Lens (paras peilitön kiinteäpolttovälinen vakio-objektiivi): NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct  

TIPA:n kommentit Nikon D780 ‑kamerasta:

"Nikon on luonut välittömän klassikon, D780:n. Kameralla on yhteinen historia legendaarisen D750:n kanssa, ja se sisältää paljon Nikonin peilittömän Z-kamerasarjan uusinta tekniikkaa. Mitä tulee nopeuteen, kuvan prosessointiin, videotoimintoon ja automaattitarkennuksen suorituskykyyn, tulokset täyttävät valokuvaajan kaikki toiveet, mukaan lukien kaksi UHS-II-korttipaikkaa ja kaksi tiedonlukutilaa, joista toinen on tarkoitettu laajennetulle dynaamiselle alueelle ja toinen paremman suorituskyvyn saavuttamiseen heikossa valaistuksessa."

TIPA:n kommentit Nikon Z 50 ‑kamerasta:

"Peilitön Z-bajonetilla varustettu Nikon Z 50 ‑kamera on ihanteellinen perhe-, matka- ja luovaan valokuvaukseen/-videokuvaukseen. Helppokäyttöisyyden ja kompaktin koon lisäksi kamerassa on kattavat ja luovat ohjaimet, jotka sisältävät helpon vaihdon valokuvauksesta videokuvaukseen, mutkattomat yhteydet ja lukuisia Creative Picture Control ‑tehosteita. Sen suuren kallistettavan nestekidenäytön näkymä on kirkas myös haastavissa valaistusolosuhteissa, ja näytössä on kosketusherkät ja helppokäyttöiset valitsimet ja valikkorakenteet, vaikuttava 11 kuvaa/s nopeus (jatkuva AF) ja laaja ISO-herkkyysalue."

TIPA:n kommentit AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ‑objektiivista:

"AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ‑objektiivi on ihanteellinen yhden objektiivin ratkaisu urheilu-, luonto-ja muotokuvaukseen. Objektiivi on suunniteltu ulkoilmatyöskentelyyn urheilustadionilla tai erämaassa, ja siinä on jykevä säänkestävä rakenne sekä 4-stop-VR, jossa on myös erillinen Sports-VR-tila nopeasti liikkuville kuvauskohteille. Yhtä vaikuttava on myös kahden metrin lähitarkennusetäisyys ja mukautetut ohjaimet, jotka tarjoavat useita hyödyllisiä työkaluja toiminnan ikuistamiseen."

TIPA:n kommentit NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct ‑objektiivista:

"Erinomainen heikossa valaistuksessa kuvaaminen on yksi NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct -objektiivin tärkeimmistä ominaisuuksista. Tämä kiehtova objektiivi on suunniteltu estämään heijastuksia pistemäisiä valonlähteitä jopa suurimmalla aukolla kuvatessa, ja se tuottaa uskomattomia tuloksia yömaisema- ja luontokuvauksessa aamunkoitosta iltahämärään, tähtikuvauksessa ja jopa vastavaloon kuvatuissa muotokuvissa, joissa kohteen takana on heijastavia huippuvaloja. Tämä käsitarkennusobjektiivi näyttää todellisen luonteensa kuitenkin hämmästyttävästi silloin, kun kuvataan täydellä aukolla, sillä lopputulos on terävä ja toisto äärimmäisen todentuntuinen koko kuva-alalla."

TIPA World Awards ‑palkinnot ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja alan huippuyritysten ja korkealaatuisimpien tuotteiden palkintoja. Lisäksi ne tarjoavat kuluttajille tärkeän vertailukohdan ja oppaan ostopäätösten tekemiseen.

Lisätietoja on TIPA-verkkosivustossa osoitteessa: www.tipa.com 

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista on osoitteessa www.europe-nikon.com.