04-09-2019

NIKON ILMOITTAA KEHITTÄVÄNSÄ D6-KAMERAA SEKÄ AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR -OBJEKTIIVIA

Helsinki, Suomi, 4. syyskuuta 2019: Nikon on hyvillään voidessaan ilmoittaa, että se kehittää ammattilaisille suunnattua Nikon D6 ‑digitaalijärjestelmäkameraa ja AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ‑telezoomobjektiivia, joka on yhteensopiva Nikonin FX-koon kameroiden kanssa.

Toistaiseksi kehittyneimmän Nikon-digitaalijärjestelmäkameran – D6-mallin – kehitystyö kunnioittaa yksinumeroisen D-malliston 20-vuotisjuhlaa. D1 julkaistiin vuonna 1999. Siitä lähtien on Nikonin huippukameroiden kehityspolulla nähty alan edistyksellisimpiä teknologioita ja valokuvausosaamista, jotka tukeutuvat Nikonin pitkään historiaan kameroiden kehittäjänä. Edeltäjämallien tapaan myös D6:n kehitystyössä on haluttu vastata ammattikuvaajien tiukkoihin vaatimuksiin: äärimmäistä suorituskykyä tarvitaan myös kaikkein hankalimmissakin olosuhteissa.

Nikon on lisäksi ilmoittanut kehittävänsä uutta AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ‑objektiivia, joka juhlistaa D-sarjassa käytettävän Nikonin F-bajonetin 60-vuotispäivää. Tämä uusi telezoomobjektiivi tuo entistä enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi ammattimaisille urheilukuvaajille.

Tuotekehityksen uudet edistysaskeleet kuvastavat jälleen sitä, millä antaumuksella Nikon pyrkii vahvistamaan valokuvauksen ilmaisuvoimaa. Samaan aikaan yhtiö on jo valokuvausmaailman tiennäyttäjä digitaalijärjestelmäkameroissa ja peilittömissä kamerajärjestelmissä sekä objektiivivalikoiman monipuolisuudessa.

* Yksityiskohdat, kuten näiden tuotteiden julkaisupäivät ja suositushinnat, ilmoitetaan myöhemmin.