Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

25-02-2019

Nikonin peilitön järjestelmä ja COOLPIX P1000 voittavat iF Design Award 2019 -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 25. helmikuuta 2019: Nikon haluaa ilmoittaa, että sen peilitön järjestelmä ja COOLPIX P1000 ‑digitaalikamera ovat saaneet tuotealakohtaisen iF Design Award ‑palkinnon.

iF International Forum Design GmbH:n sponsoroimat, kansainvälisesti arvostetut iF Design Award -palkinnot myönnetään tunnustuksena tuotteeseen, viestintään ja pakkaukseen liittyvästä asiantuntemuksesta. 67 arvostetusta suunnittelun asiantuntijasta muodostuva paneeli arvosteli tänä vuonna yli 6 375 tuotetta 52 maasta. Tuotteet arvioitiin innovaation, toiminnallisuuden, estetiikan, vastuullisuuden ja asemoinnin perusteella.

Nikonin peilitön järjestelmä

Nikonin mullistava peilitön järjestelmä perustuu maailman suurimpaan objektiivin kiinnikkeeseen¹, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa enemmän valoa, ja huippuluokan optiseen suorituskykyyn.

Järjestelmä muodostuu kahdesta peilittömästä kamerasta, Z 7:stä ja Z 6:sta, joissa on uusi, halkaisijaltaan suuri bajonetti, ja S-sarjan NIKKOR Z -objektiiveista. Nämä valovoimaiset, terävät, hiljaiset ja suorituskykyiset objektiivit tallentavat enemmän valoa koko kuva-alalle ja takaavat yksityiskohtien erinomaisen tarkkuuden reunoja myöten. Sarjaa täydentävän FTZ-bajonettisovittimen avulla Z-kameroita voidaan käyttää nykyisten F‑bajonetilla varustettujen NIKKOR-objektiivien kanssa.

¹ Tilanne 23. elokuuta 2018

COOLPIX P1000

Nikonin COOLPIX P1000 ‑superteledigitaalikamerassa on maailman suurin 125-kertainen optinen zoom. Polttovälialueen 24–3 000 mm ansiosta käyttäjät saavat tarkkoja kuvia ja videoita, olipa kohde kuinka kaukana tahansa. Valovoimainen NIKKOR f/2,8–8 -objektiivi ja 16 megapikselin kenno täydentävät tätä urheilu-, luonto- ja matkakuvaajille täydellisesti sopivaa mullistavaa järjestelmää.

Lisätietoja on iF Design Awards ‑palkintojen verkkosivustossa: https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019