Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

22-11-2017

Uusi Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi julkistettu

Amsterdam, Alankomaat, 22. marraskuuta 2017 – Tänään esitellään Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi, joka koostuu Nikonin erityisesti valitsemista eurooppalaisista häävalokuvauksen ammattilaisista ja vaikuttajista, joiden on tarkoitus seurata tämänhetkisiä ja tulevaisuuden häätrendejä ja häävalokuvaustyylejä. Tiimiin kuuluvat seuraavat perustajajäsenet:

•  Yhdistynyt kuningaskunta: Ross Harvey, häävalokuvaaja, ja Louise Beukes, B.LOVED-blogin pitäjä
•  Italia: Nadia Meli, häävalokuvaaja, ja Elena Saia, Wedding Wonderland -blogin perustaja
•  Ranska: Chloé Lapeyssonnie, häävalokuvaaja, ja Nessa Buonomo, La Mariée Aux Pieds Nus -blogin perustaja
•  Tšekin tasavalta: Simona Smrčková ja Kamil Saliba, häävalokuvaajia, ja Lucie Spišáková, Originalni Svatba -blogin pitäjä 

Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi tuottaa yksinomaista sisältöä Nikonin Euroopan verkkosivustolle, ja sen ensimmäisessä artikkelissa keskitytään hääperinteisiin. Artikkelia varten tiimi on poiminut ja kuvannut tunnetuimpia ja erikoisimpia eurooppalaisia hääperinteitä aina ranskalaisesta brioche-tanssista (Danse de la brioche) lautasten rikkomiseen. Julkaisujen tarkoitus on antaa häävalokuvaajille inspiraatiota ja ideoita.

Tiimin jäsenet käyttävät kaikkeen kuvaukseen uutta Nikon D850 -kameraa, jossa on nopea, erittäin suuritarkkuuksinen FX-kokoinen kenno, 45,7 tehollista megapikseliä sekä uskomaton valoherkkyys ja dynaaminen alue. D850-kameralla voi tehdä paljon enemmän kuin vain ottaa valokuvia: sen ainutlaatuisen tarkat yksityiskohdat auttavat kertomaan hääparin tarinan ja viemään heidät takaisin tärkeään päiväänsä.

Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi julkaisee tästä lähtien kahdesti vuodessa asiantuntija-artikkeleita tulevista häätrendeistä. Seuraavassa yksinomaisessa julkaisussa huhtikuussa 2018 esitellään vuoden 2018 kevään ja kesän trendejä ja ennusteita.

Saat lisätietoja Nikonin eurooppalaisesta häävalokuvaajien tiimistä ja voit lukea sen tuottamat artikkelit täällä.

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista on osoitteessa www.europe-nikon.com