Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

25-07-2017

Kehitämme uutta Nikon D850 -digitaalijärjestelmäkameraa

Helsinki, Suomi, 25. heinäkuuta 2017 – Nikonilla on ilo ilmoittaa uuden rajoja rikkovan ja odotetun digitaalijärjestelmäkameran kehitystyön alkamisesta: täyskuvakoko, korkea resoluutio ja suuri nopeus nostavat myöhemmin julkaistavan Nikon D850:n aivan omaan luokkaansa.

D850 tulee olemaan ehdoton työkalu käyttäjille, jotka eivät halua tinkiä erinomaisesta kuvanlaadusta ja monipuolisista ominaisuuksista. Tähän joukkoon kuuluvat niin ammattivalokuvaajat kuin maisemia, urheilua, muotia ja häitä kuvaavat harrastelijat ja multimediasisällön tuottajatkin.

D850 on erityisen tarkasta ja selkeästä kuvanlaadustaan ja täyteläisistä sävyistään tunnetun D810:n seuraaja. Tämä uusi ja tehokas FX-kokoinen digitaalijärjestelmäkamera kätkee sisälleen uusinta teknologiaa, uusia ominaisuuksia ja parannettua suorituskykyä. Muutokset ovat suoraa seurausta palautteesta käyttäjiltämme, jotka vaativat kameralaitteistoltaan kaikkein parasta.

D850 ylittää kaikkien niiden valokuvaajien toiveet, jotka vaativat kameraltaan suurta tarkkuutta ja nopeutta, jota vain tämän tason Nikon-kamera NIKKOR-objektiiveilla täydennettynä voi tarjota.

Lisätietoa kamerasta sekä sen saatavuudesta julkistetaan myöhemmin.