Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

03-04-2017

Nikon julkistaa 100-vuotisjuhlamalliston

Helsinki, Suomi, 3. huhtikuuta 2017: Nikon tuo markkinoille erityismalliston ja oheistuotesarjan 25. heinäkuuta 2017 vietettävän 100-vuotisjuhlansa kunniaksi.

Aina siitä lähtien, kun Nikon perustettiin vuonna 1917 nimellä Nippon Kogaku K.K., yritys on tuonut markkinoille ainutlaatuisia tuotteita, jotka haastavat perinteiset optiset ja tarkkuustekniikat. Juhlamalliston tunnistaa 100-vuotisjuhlalogosta sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista. Mallistoon kuuluu kaksi Nikonin suosituinta digitaalijärjestelmäkameraa, huikea suurimman aukon NIKKOR f/2,8 -objektiivi, kolmen NIKKOR-objektiivin erityissarja sekä juhlavuoden erikoisversio kolmesta kiikarimallista.

Lisäksi markkinoille tulee sarja juhlavuoden oheistuotteita. Lisätietoja löytyy 100-vuotisjuhlan sivustolla osoitteessa http://www.nikon.com/100th/ .

D5-kameran 100-vuotisjuhlamalli

D5 on Nikonin kuuluisin digitaalijärjestelmäkamera. Tämä juhlavuoden erikoismalli, joka kunnioittaa lippulaivakameran historiaa, on väriltään tumma metallinharmaa ja siinä on leima, jossa mainitaan Nikonin vaikutus avaruustutkimuksen edistämiseen. Mukana tulee myös juhlavuoden kirjanen, jossa on lisätietoja aiheesta.

D500-kameran 100-vuotisjuhlamalli

100-vuotisjuhlamallin metallinharmaa pinta ja juhlalogo takaavat, että kamera on ensiluokkaisten kuvausominaisuuksiensa lisäksi myös tyylikäs. Kameran mukana tulee myös ainutlaatuinen metallinen kotelo, jossa on logo ja sarjanumero, sekä rungon suojus ja nahkahihna, joissa on myös kohokuvioitu logo.

AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8E FL ED VR -objektiivin 100-vuotisjuhlamalli

Tässä AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8E FL ED VR -objektiivin juhlamallissa on mukana erilliset lasielementit, joista sen sisäosa rakentuu. Mukana paketissa tulee myös näytön teline ja kotelo.

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set -objektiivisarjan 100-vuotisjuhlamalli

Nikonin optiset tekniikat kiteytyvät NIKKOR-objektiiveihin. Juhlavuoden sarjaan kuuluu kolme parasta suurimman aukon NIKKOR f/2,8 -objektiivia: AF-S NIKKOR 14–24 mm f/2,8G ED -laajakulmaobjektiivi, tavallinen AF-S NIKKOR 24–70 mm f/2,8E ED VR -objektiivi ja AF-S NIKKOR 70–200 mm f/2,8E FL ED VR -teleobjektiivi. Juhlamallin sarjanumero on kaiverrettu kaikkiin kolmeen objektiiviin.

WX 7×50 IF- ja WX 10×50 IF -kiikareiden 100-vuotisjuhlamallit

WX-sarjan (WX 7x50 IF, WX 10x50 IF) uusien, erittäin laajakulmaisten kiikarimallien rungon keskiosan päälle on painettu erityinen sarjanumero, ja rungon keskiosan alapuolelle on painettu juhlavuoden logo. Tavallisen hihnan lisäksi mukana tulee myös erityinen WX-nahkahihna. Määrä on rajoitettu sataan kappaleeseen (7x50 ja 10x50 yhteensä).

8×30 E II -kiikareiden 100-vuotisjuhlamalli

Tämä on juhlavuoden versio Nikonin 8x30E II -kiikareista, joiden perinteisen klassinen muotoilu on ollut monien mieleen aina siitä asti, kun malli tuli markkinoille. Mallin erikoisominaisuuksia ovat juhlalogo ja erityinen metallinharmaa pinta. Mukana on myös erityinen hihna ja laukku.

100-vuotisjuhlan oheistuotesarja

Nikon Model I -kameran kristallinen 100-vuotisjuhlamalli

Maailman johtavan kristallinvalmistajan Swarovskin* luoma upea kristallinen versio Nikonin ensimmäisestä 35 mm:n kamerasta, joka tuli markkinoille vuonna 1948.

100-vuotisjuhlan rintamerkkisarja

Tässä rintamerkkisarjassa esiintyvät Nikonin viimeisen vuosisadan klassikot ja suosituimmat tuotteet sekä yrityksen logo.

100-vuotisjuhlan Miniature Nikon F -pienoiskamera

Historiallinen Nikon F oli Nikonin ensimmäinen lippulaivakamera, joka asetti yksisilmäisten peilikameroiden riman korkealle ympäri maailman. Siitä on nyt tehty pienoiskopio, joka on kooltaan puolet alkuperäisestä.

Juhlavuoden laadukas kameran hihna

Valmistettu kokonaan parhaasta italialaisesta nahasta, joka vain paranee iän ja käytön myötä.

Lisätietoja on saatavilla kesäkuussa.
Lisätietoja on 100-vuotisjuhlan sivustollamme.

*Swarovski on Swarovski AG:n tuotemerkki tai rekisteröity tuotemerkki.

Tekniset tiedot, muotoilu, tuotenimi ja vakiovarusteet saattavat vaihdella maittain tai alueittain. Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa tuotteen teknisiä ominaisuuksia ja varusteita ilman eri ilmoitusta.