Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

15-02-2017

Nikon-tuotteet saavat iF Design Award 2017 -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 15. helmikuuta 2017: Nikon ja sen pääomaosuusmenetelmällä käsiteltävä osakkuusyritys Nikon-Trimble Co., Ltd* haluavat ilmoittaa, että viisi niiden tuotetta on saanut tuotealakohtaisen iF Design Award 2017 -palkinnon.

Palkitut tuotteet ovat seuraavat:

Digitaalijärjestelmäkamera – Nikon D5

D5 on Nikonin uusin huippumalli, jolla voi kuvata hyvin erilaisia näkymiä ja kohteita erittäin nopean sarjakuvaustoiminnon ja suuren herkkyyden suorituskyvyn ansiosta. Pentaprisman molemmat puolet on suunniteltu ammattilaisille suunnatun työkalun vaatimuksia ajatellen, kun taas yleisen rakenteen ansiosta kamera näyttää entistä kestävämmältä ja nopeammalta.

Digitaalijärjestelmäkamera – Nikon D500

Vakaville harrastajille tarkoitetussa D500:ssa on sama 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä kuin huippuluokan D5:ssä. Sen erittäin monipuolinen APS-C-kenno tukee nopeaa sarjakuvausta jopa 10 kuvan sekuntinopeudella ja telekuvausvaikutelmaa, kun sitä käytetään yhdessä FX-objektiivin kanssa. D500 tuo kuviin innovaatiota ja liikkeen tuntua pienellä, kohteeseen suunnatulla, etuosaa kohti kapenevalla pentaprismalla (ilman salamaa), jota käytetään kaikissa Nikonin D-sarjan malleissa.

Action-kamera – KeyMission 360

Nikonin ensimmäinen action-kamera KeyMission 360 on päälle puettava, etu- ja takakuvakennolla sekä kahdella NIKKOR-objektiivilla varustettu action-kamera, jolla voi kuvata hämmästyttävän todenmukaisia 360 asteen 4K UHD -videoita. Se on 30 metriin vesitiivis, iskunkestävä, pakkasenkestävä ja pölytiivis.

Tutkimuskäyttöön tarkoitettu käänteismikroskooppi – ECLIPSE Ti2

Tämä on biologian, lääkealan ja lääketeollisuuden tarpeisiin kehitettyjen käänteismikroskooppien huippumalli.

Mikroskooppi soveltuu erilaisiin tutkimustehtäviin, ja sen käyttöä edistävät ominaisuudet parantavat käytettävyyttä, vakautta ja joustavuutta.

Digitaalinen kuvankäsittelyratkaisu – Nivo-i

Nivo-i on alan ensimmäinen digitaalisiin kuvankäsittelyratkaisuihin tarkoitettu mittauslaite, jolla saa digitaalisia kuvia ja tarkkoja sijaintitietoja samaan aikaan.

Infrastruktuurien hallinnasta aina onnettomuuksien estämiseen käytettävissä oleva laite soveltuu muun muassa betonisiltojen halkeamien tunnistukseen ja tarkastukseen, maanvyöryjen valvontaan ja teräsrakenteiden korjauksen neuvontaan.

iF Design Awards -palkinnot ovat iF International Forum Design GmbH:n sponsoroimia, vuodesta 1953 myönnettyjä arvostettuja kansainvälisiä suunnittelupalkintoja. Palkinnot kattavat usean suunnittelun osa-alueen, muun muassa tuotteen, viestinnän ja pakkauksen. Arvostetut asiantuntijat arvostelivat tänä vuonna yli 5 500 tuotetta 59 maasta.

* Nikon-Trimble Co., Ltd., on Nikonin ja yhdysvaltalaisen Trimble Inc:n yhteisyritys, joka valmistaa tuottavuutta parantavia, suuritarkkuuksisia maanmittausratkaisuja.