02-09-2020

PARANNA GOLFPELIÄSI UUDELLA COOLSHOT 40i GII -LASERETÄISYYSMITTARILLA

Tukholma, Ruotsi, 2. syyskuuta 2020: Nikon esittelee tänään golfaajille tarkoitetun COOLSHOT 40i GII -laseretäisyysmittarin, joka on päivitys COOLSHOT 40i -laseretäisyysmittariin.

COOLSHOT 40i GII tarjoaa golfaajille kilpailuedun paljon suuremmalla 7,5–1 460 metrin mittausalueella helpottaen etäisyyden mittaamista lippuun. LOCKED ON -tekniikka takaa, että etäisyys mitataan lippuun taustan sijasta.

Tämä laseretäisyysmittari on tarkoitettu tavalliseen pelikäyttöön ja virallisiin kilpailuihin, sillä COOLSHOT 40i GII sisältää kaksi mittaustilaa: golf-tilan (etäisyys, jossa kallistuskulma on korjattu ja todellinen etäisyys) ja todellisen etäisyyden tilan (vain todellinen etäisyys). Niiden välillä on helppo vaihtaa yhdellä napin painalluksella. Kun pelaat turnauksessa, virkailijat voivat nähdä todellisen etäisyyden ilmaisimen LED-lampun vilkkuvan, mikä näyttää, että nousun/laskun mittaus ei ole käytössä.

Normaalissa pelissä golf-tilan etäisyyden mittaaminen, jossa kallistuskulma on korjattu, auttaa parantamaan tuloksia viheriöillä, joilla etäisyyttä on vaikea arvioida ylä- ja alamäkien ominaisuuksien vuoksi. HYPER READ -tekniikka mittaa etäisyyden välittömästi noin 0,3 sekunnissa. Kompakti ja kevyt runko puolestaan takaa mukavan käytön pitkinä päivinä viheriöllä.

Uusi COOLSHOT 40i GII on ihanteellinen valinta golfaajille, jotka haluavat tarkentaa peliään.

*Tarkista paikalliset säännöt etukäteen, kun COOLSHOT-laseretäisyysmittaria on tarkoituksena käyttää virallisissa kilpailuissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

・ Mittausalue: 7,5–1 460 m
・ LOCKED ON -tekniikka*: LOCKED ON -merkki ilmoittaa etäisyyden lähimpään kohteeseen.
Päällekkäisiä kohteita mitattaessa etäisyys lähimpään kohteeseen näytetään etsimessä LOCKED ON -merkin avulla. Esimerkiksi golf-kentällä etäisyyden mittaaminen lippuun näkyy selkeästi, vaikka taustalla olisikin puita.
・ Nopea ja vakaa mittaus etäisyydestä riippumatta – HYPER READ.
・ Näyttää mittaustuloksen keskimäärin 0,3 sekunnissa.
・ Golf-tila näyttää etäisyyden, jossa kallistuskulma on korjattu (vaakasuora etäisyys ± korkeus), mikä kertoo, kuinka kauas pallo täytyy lyödä. Se on käytännöllinen golfkentillä, joissa on ylä- ja alamäkiä – ID (incline/decline) -tekniikka.
・ Kaksi mittauksen näyttötilaa: Käytössä on todellisen etäisyyden tila ja golf-tila (etäisyys, jossa kallistuskulma on korjattu ja todellinen etäisyys). Vaihto kahden tilan välillä on helppoa ja tapahtuu vain napin painalluksella. Todellisen etäisyyden tilaa voidaan käyttää virallisissa golf-kilpailuissa, ja golf-tila näyttää ohjeellisen etäisyyden pallon lyömiseen.
・ Todellisen etäisyyden ilmaisin näyttää, ettei kallistuskulman mittauksen toiminto (ID-tekniikkaa) ole käytössä. Todellisen etäisyyden tilan ollessa käytössä ilmaisin vilkkuu vihreänä, kun virta on päällä. Tarkkailijat voivat helposti varmistua siitä, ettei kallistuskulman mittauksen toimintoa (ID-tekniikkaa) käytetä.
・ Lähimmän kohteen valintatila on käytössä. Päällekkäisiä kohteita mitattaessa näytetään etäisyys lähimpään kohteeseen – tämä on golfatessa käytännöllinen tapa mitata etäisyys viheriöllä sijaitsevaan lippuun, kun taka-alalla on metsää.
・ Kertamittaus tai jatkuva mittaus (jopa 8 sekuntia).
・ Korkealaatuisen, 6 kertaa suurentavan monokulaarin monikalvopäällyste takaa kirkkaan ja selkeän näkymän.
・ Suuri okulaari helpottaa käyttöä (18 mm).
・ Pitkä silmäetäisyys helpottaa käyttöä silmälasien kanssa.
・ Sateenkestävä – vastaa JIS-/IEC-suojausluokkaa 4 (IPX4) (Nikonin omissa testiolosuhteissa).

* Kertamittaukset: LOCKED ON -merkki ilmestyy etsimeen päällekkäisiä kohteita mitattaessa ja näytettäessä etäisyys lähimpään kohteeseen.
* Jatkuva mittaus: Kun näytetyt luvut siirtyvät lähempään kohteeseen, LOCKED ON -merkki ilmestyy etsimeen.