Näkemykselliset taiteilijat tutkivat uusia näkökulmia Z-sarjan avulla

Z-sarjan vallankumouksellisen peilittömän järjestelmän innoittamina monentasoiset valokuvaajat kertovat tarinoitaan täysin uusilla tavoilla. Esittelyssä #Zcreators.

Luovuuteen lisätehoa

Vallankumouksellisen Z‑sarjan peilittömän järjestelmän ansiosta kaikki tiet ovat avoinna. Anna Nikonin auttaa vapauttamaan luovat kykysi: kerro tarinasi ja tuo ideasi näkyviksi uusilla tavoilla. Luova matkasi voi alkaa samalla, kun Nikon siirtyy seuraavaan lukuun julkaisemalla uuden sukupolven Z 6II- ja Z 7II ‑mallit.

#Zcreators-valokuvaajilla on Nikonin valtuutus näyttää yleisölle Nikonin kuvaustuotteiden ominaisuuksia ja käyttötapoja, mutta heidän työnsä sisältö kuuluu vain heille itselleen. #Zcreators-valokuvaajat ovat itsenäisiä alihankkijoita ja kuvataiteilijoita, eivät Nikonin työntekijöitä. #Zcreators-valokuvaajat ovat vastuussa valokuviensa, verkkosivustojensa, näyttelyidensä ja kuviensa sisällöstä sekä kyseisten sisältöjen hankkimistavoista. Kaikki #Zcreators-valokuvaajien valokuvissa, verkkosivustoissa, näyttelyissä tai kuvissa ilmaistut viestit, uskomukset ja mielipiteet ovat heidän omiaan eivätkä välttämättä kuvasta Nikonin tai kenenkään sen työntekijän mielipiteitä, uskomuksia tai näkökulmia.

ANNA KUVAUSHIMON VIEDÄ

LISÄÄ VALOA, LISÄÄ VAIKUTTAVUUTTA

#CREATEYOURLIGHT