Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi ja Nikon D850

Vihkiminen on yksi pariskunnan tärkeimmistä yhteisistä kokemuksista, ja juhlapäivänä otetut valokuvat ovat heidän arvokkaimpia muistojaan. Tämän vuoksi valokuvaajan on oltava uskomattoman lahjakas, jotta hän pystyy ikuistamaan nämä kerran elämässä tapahtuvat hetket.

Hääkuvakokoelma voi kertoa tarinan – sormusten vaihtamisesta ensimmäiseen tanssiin – ja parit haluavat yhä useammin kertoa tarinansa ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu Nikonin eurooppalaiseen häävalokuvaajien tiimiin, joka koostuu Nikonin valitsemista parhaista eurooppalaisista häävalokuvaajista ja -bloggaajista, jotka kertovat tämänhetkisistä ja tulevista häätrendeistä ja häävalokuvaustyyleistä Euroopassa.

Ensimmäisenä tehtävänä Nikon haastoi tiimin taltioimaan Nikon D850 -kameralla luovalla tavalla omien maidensa parhaita ja ainutlaatuisia hääperinteitä.

Kaikki Nikonin eurooppalaisen häävalokuvaajien tiimin valokuvaajat kuvaavat uudella D850-kameralla, jossa on nopea, erittäin suuritarkkuuksinen FX-kokoinen kenno ja 45,7 tehollista megapikseliä, jotka tuottavat yksityiskohtaisia 45,4 megapikselin tiedostoja.