Luo valosi. Luo intohimosi.

Create Your Light on luovien maailmojen kohtauspaikka. Mitä tapahtuu, kun kaksi valokuvaajaa tekevät yhteistyötä? Tutustu valokuvauksen yhteistyöhankkeisiin, jotka yhdistävät luovat kuvaajat tyylilajiin, tyyliin ja kuvavisioon katsomatta. Löydät rajat ylittäviä vihjeitä ja aivan uusia kuvausmahdollisuuksia tarjoavia vinkkejä.
Tuskin maltamme odottaa, mitä luot seuraavaksi!

Innostu parantamaan taitojasi

Create Your Light is where the Nikon family comes together to challenge and inspire one another. We will continue to share educational tips & tricks from our experts based on a photography theme to try at home. As before, you have two weeks to use your new skills to capture an image based on the current theme. Share your creation with us on Instagram, Facebook and Twitter using the hashtag #CreateYourLight.

Muotokuvaussessio ulkona!

#CreateYourLight-haasteessa keskitytään nyt ulkona tapahtuvaan muotokuvaukseen muoti- ja hääkuvaaja Brett Florensin sekä urheilu-, muoti- ja lifestyle-kuvaaja Kathrin Schafbauerin johdolla. Brett ja Kathrin olivat Teneriffalla ja etsivät parasta valoa voidakseen ottaa kauniita muotokuvia – toisistaan!

Tässä yhteistyössä on kyse luonnonvalon käytöstä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Ota selvää, miten he saivat kuvattua muotokuvia valaistuksessa, joka vertaa vertoja studio-olosuhteille. Kuvissa ei käytetty heijastimia eikä salamalaitteita. Välineinä olivat vain peilittömät Nikon Z 5- ja Nikon Z 6II -täyskennokamerat sekä kaksi erityislaatuista Z-objektiivia: NIKKOR Z 85mm f/1.8 S ja NIKKOR Z 35mm f/1.8 S

Lähde ulos! Et tarvitse aina studiota.
Tarvitset vain upean valon, muotokuvauskohteen, erinomaisen kameran ja erinomaisia objektiiveja.
Jaa parhaat ulkona otetut muotokuvasi kanssamme tunnisteella #CreateYourLight.
Vaikuttavimmat kuvat voidaan valita Nikonin suosikkikuvien galleriaan.

Tips and tricks from our experts, based on a photography theme you can try at home

ANNA KUVAUSHIMON VIEDÄ

LISÄÄ VALOA, LISÄÄ VAIKUTTAVUUTTA

#ZCreators