Luo valosi. Luo intohimosi.

Create Your Light on luovien maailmojen kohtauspaikka. Mitä tapahtuu, kun kaksi valokuvaajaa tekevät yhteistyötä? Tutustu valokuvauksen yhteistyöhankkeisiin, jotka yhdistävät luovat kuvaajat tyylilajiin, tyyliin ja kuvavisioon katsomatta. Löydät rajat ylittäviä vihjeitä ja aivan uusia kuvausmahdollisuuksia tarjoavia vinkkejä.
Tuskin maltamme odottaa, mitä luot seuraavaksi!

Innostu parantamaan taitojasi

Create Your Light on paikka, jossa Nikon-perheen jäsenet voivat kannustaa ja innostaa toisiaan. Tarjoamme myös jatkossa tiettyyn kuvausteemaan perustuvia, asiantuntijoidemme koostamia opettavaisia vihjeitä ja vinkkejä, joita voit kokeilla kotona. Sinulla on entiseen tapaan kaksi viikkoa aikaa kokeilla uusia taitojasi ja ottaa aktuaaliseen teemaan perustuva kuva. Jaa luomuksesi kanssamme Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä aihetunnisteella #CreateYourLight.

Ensimmäisellä S-sarjan makro-objektiivillamme otettu ruokakuva!

#CreateYourLight palaa tutustumaan ruokakuvauksen maailmaan Donna Crousin ja Aurélie Goninin johdolla. Donna Crous on palkittu bloggaaja ja ruokakuvaaja. Aurélie Gonin on toimintavideokuvaaja, tuottaja, toimittaja ja ohjaaja.

Ota selvää, mitä he tekivät ensimmäisellä S-sarjan peilittömällä makro-objektiivillamme, NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S:llä. Mitä tapahtuu kahden täysin erilaisen luovan vision ja tyylin kohdatessa, kun niihin lisätään vielä ripaus valoa, värejä ja ruokaa?

Käytitpä mitä tahansa objektiivia, voit oppia paljon Donnan ja Aurélien valaistukseen, sommitteluun ja liikkeeseen liittyvistä vihjeistä ja tekniikoista. Jaa kuvasi kanssamme aihetunnisteella #CreateYourLight.

Upeimmat kuvat voidaan valita Nikonin suosikkigalleriaan.

Tips and tricks from our experts, based on a photography theme you can try at home

ANNA KUVAUSHIMON VIEDÄ

LISÄÄ VALOA, LISÄÄ VAIKUTTAVUUTTA

#ZCreators