Nadia Meli

Häät

Ihmiset ovat intohimoni, ja minulle valokuvaaminen on keino tutustua heidän elämiinsä ja tarinoihinsa.

Biografia

Nadia Meli on Italiassa syntynyt ja Saksassa varttunut kansainvälisen uran luonut valokuvaaja, joka on erikoistunut häiden ja salavihkimisten kuvaamiseen eri puolilla Eurooppaa. Vuonna 2010 Nadia perusti hääkuvausyrityksen kuvattuaan useiden ystäviensä häitä. Sittemmin hän on kuvannut satoja häitä ympäri maailman ja julkaissut töitään useissa lehdissä sekä blogeissa. Hän on saavuttanut mainetta ainutlaatuisen, luonnollisen ja aidon valokuvaustyylinsä ansiosta. Nadiaa kiinnostavat eniten ihmiset, heidän tarinansa ja elämänsä sekä ainutlaatuisten tilanteiden herättäminen eloon. Siksi hän alkoi vuonna 2015 järjestää työpajoja ja verkkokursseja, jotka keskittyvät valokuvaajan vision sekä oman taiteellisen sävyn ja tyylin kehittämiseen.Laukun sisältö

”Nikonin laitteet ovat uskomattomia. Ne auttavat ottamaan tarkkoja ja värikkäitä kuvia. Uskon tehokkuuteen, ja seuraava sarja riittää haluamieni kuvien ottamiseen.”D750

D700 oli yksi ensimmäisistä Nikon-kameroistani. Pidin kovasti etenkin sen kyvystä vangita kauniita värejä ja pastellisävyjä. Mallin seuraaja D750 on loistava kehitysaskel. Se on todella nopea, mikä on hyvin tärkeää hääkuvauksessa, ja rungon kompaktin koon ansiosta voin liikkua vapaasti häiritsemättä häävieraita. Kameran hämäräkuvausominaisuudet ovat myös hyvin kätevät iltajuhlien menon kuvaamisessa.

Näytä kamera

D850

D850 on uskomattoman tehokas laite! Sen ISO-herkkyysalue 64 – 25 600 on ylivertainen ja kaltaiselleni salamavaloa kaihtavalle valokuvaajalle tarpeellinen ominaisuus, joka joutuu työssäni jatkuvasti koetukselle. Laitteen valoherkkyys, hienovaraisuus ja ilmaisuvoima mahdollistavat kauniit ja värikkäät RAW-kuvat. D850 on nykyisin uusi suosikkikamerani.

Näytä kamera

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G

Nikonin 85 millimetrin objektiivi on fantastinen. Käytän sitä useimmiten 35 millimetrin objektiivin ohella. Se on erittäin valovoimainen ja tuottaa kauniita värejä, ja sen nanokidepinnoite minimoi haamukuvauksen sekä heijastukset. Rakastan sitä!

Näytä objektiivi

AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

35 millimetrin objektiivi on toinen laukkuni tärkeistä laitteista. Tämä laajakulmaobjektiivi kerää hyvin valoa aukkokoon f/1.4 ansiosta, mikä tekee siitä hyvän valinnan hämäräkuvaukseen. Yhdessä D850:n kanssa se sopii loistavasti iltajuhlien vauhdin kuvaamiseen! Kyseessä on todella luotettava objektiivi.

Näytä objektiivi

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Tämä objektiivi on helppokäyttöinen. Sen läpi katsoessa tuntuu lähes siltä kuin kohdetta tarkastelisi paljaalla silmällä, mistä johtuen se onkin ollut hyvin suosittu hääkuvaajien keskuudessa. Objektiivin aukon enimmäiskoko f/1.4 takaa kirkkaat etsinkuvat ja tekee siitä sopivan hämäräkuvaukseen, jossa tarvitaan pehmeämpää syväterävyyttä.

Näytä objektiivi

AF-S VR Micro-NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED

Hääkuvauksissa kannattaa aina pitää mukana makro-objektiivia, jonka avulla voi vangita kukkien tai häämekon pitsin kaltaisia pieniä yksityiskohtia läheltä. Kyseinen objektiivi 1:1-kuvaussuhteineen soveltuu tähän täydellisesti, ja sen tärinänvaimennusjärjestelmä (VR) takaa nopean ja vakaan tarkennuksen kuvattaessa käsivaralta.

Näytä objektiivi

Tapaa muut Nikonin lähettiläät