Nikon D810

Tämä kamera ottaa upeita kuvia 36,3 megapikselin kuvakennonsa ja erittäin laajan ISO-herkkyysalueensa ansiosta. Näin ollen kamera sopeutuu olosuhteisiin kuvauksissa käytettävästä valaistuksesta riippumatta, tuottaen kauniin teräviä otoksia. Se on myös tarpeeksi kompakti kuljetettavaksi helposti mukana. Tämä on yksi parhaista ammattimaisista kameroista.

Nikon DF

Hienon ulkoasun lisäksi tämä kamera ottaa hyvin vaikuttavia kuvia. Tässä kamerassa on erinomainen kenno ja hyvä kohinanhallinta, ja se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja suosikkini lifestyle-kuvaukseen.

Nikon COOLPIX A

Käytän Nikon COOLPIX A -kameraa sen suorituskyvyn ja koon vuoksi. Tämä pieni ja kompakti kamera sisältää digitaalisen järjestelmäkameran tekniikkaa, eikä laadusta ole tingitty. Käytän sitä mielelläni, kun etsin tarinoita tai ideoita ja haluan vangita hetken nopeasti ja vaivatta.

AF-S Zoom NIKKOR 17-35mm f/2.8D IF-ED

Tämä objektiivi on todella hyvä! Se on erittäin kevyt ja valovoimainen. Sen aukon ansiosta voin kuvata heikossa vallitsevassa valossa, ja kohde pysyy terävänä.

AF-S NIKKOR 35mm f1.4G

Tämä huomattavan laadukas ja valovoimainen laajakulmaobjektiivi on täydellinen käytettäväksi heikoissa valaistusolosuhteissa.

AF DC-NIKKOR 105mm f/2D

Tämä nopea, keskipitkä teleobjektiivi toimii hyvin heikossa valaistuksessa kuvatessa ja antaa valokuvilleni luonnollisen ilmeen. Käytän sitä mielelläni kuvatessani kohteitani niiden luonnollisessa ympäristössään.