Nikon D5

Nikon D5 on uusi suosikkikamerani, ja olen Nikonin digitaalijärjestelmäkameroiden uuden lippulaivan ylpeä lähettiläs.

Sen uuden sukupolven 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, joka julkistettiin CES-messuilla tammikuussa 2016, tarjoaa todella laajan kattavuuden ja Nikonin historian korkeimman herkkyyden laajennetulla ISO-alueella 3 280 000:een saakka.

Kokeilin sitä ensimmäisen kerran kilparadalla Espanjassa kuvatessani radalla kiitäviä moottoripyöriä. Tällaisissa tilanteissa urheilukuvaaja luottaa nopeaan automaattitarkennusjärjestelmään, jotta onnistuisi ottamaan kuvan. Kamera tuntui käsissäni hyvin luonnolliselta. Monet valokuvaajaystävistäni odottavat innolla, että saavat tämän kameran käsiinsä!

Nikon D4

Nikon D4 on toinen hyvä kamera. Se on yksi varakameroistani, kun en käytä Nikon D5 -mallia.

Tämä on myös erittäin nopea monitoimikamera, jossa on hyvä automaattitarkennus ja edistyneet aiheentunnistusominaisuudet.

Nikon D4s

Nopeutensa ja laajennetun ISO-herkkyysalueensa ansiosta Nikon D4S on erinomainen: se sopii sekä hämärään että valoisaan. Siinä on myös kehittynyt automaattitarkennus, mikä on tärkeää urheilukuvauksessa.

AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR

Nikonin 400 mm:n objektiivi on täydellinen urheilukuvaukseen nopean automaattitarkennusjärjestelmänsä ja urheiluun suunnitellun tärinänvaimennustilansa vuoksi, jotka mahdollistavat upeiden ja laadukkaiden kuvien ottamisen.

AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Tämä erittäin laajakulmainen zoomobjektiivi on erinomainen: sen avulla pääset lähelle kohdetta sisällyttäen kuvaan koko ympäristön, mikä on todella tärkeää urheilukuvauksessa.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Tässä objektiivissa on upea zoom, joka tuottaa kauniin ja tarkan kuvan.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Tämä on yksi parhaista käyttämistäni keskipitkän polttovälin telezoomobjektiiveista. Siinä on upea automaattitarkennus, joka tuottaa tarkkoja kuvia ja on erittäin kätevä nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa.