Tapaa Nikonin lähettiläät

Nikonin lähettiläät lukeutuvat taitavimpiin ja vaikutukseltaan merkittävimpiin alalla työskenteleviin kuvataiteilijoihin. Nämä lahjakkaat ja elinvoimaiset tarinankertojat menevät pidemmälle kuin useimmat muut, ja heidän intohimonsa, energiansa ja omistautuneisuutensa herättävät ihailua.

Nikonin lähettiläät ovat taitavia ja vaikutusvaltaisia taiteilijoita, jotka käyttävät alan uusinta teknologiaa ja yhteiskunnallisten suuntauksien tuntemustaan kuvatakseen nykyaikaa. Nikonin lähettiläät jakavat teknistä tietämystään ja erityisalansa tuntemusta ammattilaisvalokuvaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille työpajojen, näyttelyiden, verkko-opetusohjelmien ja sosiaalisen median kautta.

Nikonin lähettiläät ovat Nikonin valtuuttamia valokuvaajia, joiden tehtävä on näyttää yleisölle ja ammattilaiskuvaajille Nikonin kuvaustuotteiden ominaisuuksia ja käyttötapoja, mutta heidän työnsä sisältö kuuluu vain heille itselleen. Nikonin lähettiläät ovat itsenäisiä alihankkijoita ja kuvataiteilijoita, eivät Nikonin työntekijöitä. Nikonin lähettiläät ovat vastuussa valokuviensa, verkkosivustojensa, näyttelyidensä ja kuviensa sisällöstä sekä kyseisten sisältöjen hankkimistavoista. Kaikki lähettilään valokuvissa, verkkosivustoilla, näyttelyissä tai kuvissa ilmaistut viestit, uskomukset ja mielipiteet ovat heidän omiaan eivätkä välttämättä kuvasta Nikonin tai kenenkään sen työntekijän mielipiteitä, uskomuksia tai näkökulmia.