Nikon–NOOR-akatemia

Emme ainoastaan odota uuden sukupolven visuaalisen kerronnan toteutumista. Tarjoamme heille aktiivisesti koulutusta heidän kotimaissaan. Vuodesta 2009 lähtien useammasta johtavasta NOOR-dokumenttivalokuvaajasta on tullut Nikon–NOOR-akatemian opettaja, joka matkustaa ympäri Euroopan alueita jakaakseen tietoaan aloittelevien lehtikuvaajien kanssa. Olemme kouluttaneet työpajoissamme yli 1 000 osallistujaa yli 70 maasta Kazakstanista Istanbuliin, Ruotsiin ja Puolaan.

NOOR-opettajat tarjoavat akatemialle enemmän kuin vain valokuvaustaitojaan. He opettavat osallistujia sekvensoimaan kuvansa, kertomaan tarinansa ja kehittämään omaa ainutlaatuista ääntään valokuvauksessa. He jakavat myös alan tärkeitä tietoja, antavat vinkkejä työskentelyyn korjaajien kanssa ja tarjoavat turvallisuusohjeita, koska monet koulutukseen osallistuneet henkilöt tulevat työskentelemään konfliktialueilla.

Ja tuki ei pääty tähän. Nikon–NOOR-akatemian aikana osallistujat kasvattavat verkostoaan muiden nuorten valokuvaajien ja valokuvauksen ammattilaisten ansiosta, jotka jatkavat heidän avustamistaan heidän uransa edetessä.