Z 7

lähettäjä2 799,00 €

sis. ALV + Maksuton toimitus

Ideas that inspire. Images that resonate.
nikon-image

Nikon D850 -tuote-esittely

nikon-image

Night Light: Nikon Z 7 with Jamari Lior

nikon-image

Valon innoittama. Z-bajonetti.

nikon-image

Suuri bajonetti. Vaikuttavat tulokset.

Kiinnikkeen leveän 55 mm:n halkaisijan ansiosta Z-sarjan kamera ottaa vastaan entistä enemmän valoa. Kiinnikkeen ja kameran täyskuvakennon välinen etäisyys on vain 16 mm, joten entistä suurempi osa tästä valosta päätyy kuvakennolle.

Nikkor Z Noct S Line BK

Valon innoittama.

Aamuhämärän sinisistä hetkistä graafisiin varjoihin. Nikonin Z-bajonetilla varustettujen objektiivien tehokkaan optisen rakenteen ja leveän kiinnikkeen ansiosta voit hallita valoa ja saavuttaa taianomaisia tuloksia.

nikon-image

Uskomattoman tarkat yksityiskohdat. Ilmiömäinen tarkennus.

Polttotason vaiheen havaitsevalla automaattitarkennuksella varustettu, taustavalaistu 45,7 megapikselin CMOS-täyskuvakenno tuottaa veitsenteräviä kuvia.

nikon-image

Nopeus vailla vertaa

Salamannopea EXPEED 6 -kuvankäsittelyjärjestelmä tuottaa sekä suurilla että pienillä ISO-arvoilla kuvia, joissa on vähän kohinaa ja hätkähdyttävä dynaaminen alue.

nikon-image

TÄYSI KENNOKOKO. LAAJA NÄKEMYS.

Ota vastaan erittäin suuren kuvapistemäärän ja ilmiömäisen tarkkuuden tuoma haaste. Seuraa vaistoasi äärirajoille asti.

nikon-image

Luo laajasti

Tarkkuuden takaa erittäin laaja automaattitarkennus (AF), joka kattaa 90 % kuva-alasta. Kun tähän lisätään Nikonin Z-bajonetilla varustettujen objektiivien uskomaton tarkennusteho, järjestelmä tunnistaa helposti jopa kuvan reunoilla olevat kohteet.

nikon-image

Tarkenna vapaasti

Automaattitarkennusjärjestelmä tunnistaa liikkeen välittömästi. Se seuraa myös pieniä ja nopeasti liikkuvia kohteita äärimmäisen täsmällisesti missä tahansa valaistuksessa. Neulanpäätarkennuksen ansiosta voit tarkentaa myös äärimmäisen pieniin kohteisiin.

nikon-image

Valon ympäröimänä

Valotuksen mittausherkkyys ulottuu aina -4 EV:hen asti kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on f/2 tai suurempi.

nikon-image

Tallenna tunteet

Automaattitarkennusprosessorin älykäs kasvojentunnistus tunnistaa kasvot ja säilyttää tarkennuksen, vaikka kohde katsoisi hetken aikaa muualle.

nikon-image
nikon-image
nikon-image

VAKAA

Kameran sisäinen 5-akselinen optinen tärinänvaimennus (VR) korjaa kameran tärähtämisen vaikutusta viidessä suunnassa. Terävät valokuvat. Vakaat videot.

nikon-image

Toimintaa

Sport-tila tuottaa entistä vakaamman etsinkuvan erittäin nopeaa toimintaa kuvattaessa tai panorointikuvauksessa. Videokuvauksessa 5-akselinen optinen VR tuottaa yhdessä elektronisen VR:n kanssa uskomattoman vakaan kuvan.

nikon-image

Viisi pykälää pidemmän suljinajan etu

Seuraa toimintaa ja valaistusta. Kameran sisäinen 5-akselinen optinen VR mahdollistaa kuvauksen jopa viisi pykälää normaalia pidemmällä suljinajalla.²

nikon-image

Tuo kaikki näkyviin

nikon-image

Lumoavaa toimintaa

Kuvaa täyden kennokoon 4K/UHD-videoita nopeudella 30p. Tallenna lumoavaa hidastettua kuvaa yksityiskohtaisiin Full HD -elokuviin jopa nopeudella 120p. Voit helposti tallentaa valokuvia samalla kun kuvaat 4K- tai Full HD -videota.

nikon-image

Suuri tarkkuus

Ylinäytteitys 8K-tarkkuudella mahdollistaa 4K-videoaineiston, jossa on vaikuttavan tarkat yksityiskohdat. Nopea EXPEED 6 -suoritin takaa kauniin puhtaat tiedostot, joissa on uskomattoman vähän kohinaa, moiré-ilmiötä ja värivirheitä.

nikon-image

Hallittua kauneutta

Nikonin valovoimaisissa Z-bajonetilla varustetuissa objektiiveissa on äänetön automaattitarkennus, ja ne tuottavat ihastuttavan boke-taustaefektin. Lisäksi kameran sisäinen tarkennusaputoiminto helpottaa käsin tehtävää tarkennuksen muutosta kuvauksen aikana.

nikon-image

Vakaa liike

Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää videon tallennuksen aikana. Nikonin Z-bajonetilla varustettujen objektiivien uskomaton tarkennusteho vähentää kuvakulman muutosta tarkennuksessa ja tarkennuksen siirtymää zoomauksen aikana.

nikon-image

10-bittinen N-Log

Ole persoonallinen. Kuvaa 10 bitin värisyvyydellä ja tallenna neljä kertaa enemmän tietoa kuin 8-bittisellä vakiotallennuksella, jolloin kuvanlaatu muokkausta ja sävytystä varten on paras mahdollinen. Aktivoi Näkymäapu nähdäksesi vakiokuvan, jolle on tehty yksinkertainen sävykorjaus.

nikon-image

Aikakoodilähtö

Pysy vireessä. Tallenna aikakoodi drop frame- tai non-drop frame -muodossa ja vie 10-bittiseen HDMI-lähtöön. Z 7 on Atomos Open Protocol -yhteensopiva: voit synkronoida HDMI-videokuvauksen aloituksen ja lopetuksen ulkoisessa tallennuslaitteessa. Tai kamerassa.

nikon-image

Aktiivinen D-Lighting

Valon tasapaino. Kameran sisäinen aktiivinen D-Lighting tasapainottaa valon ja varjon kohtauksissa, joissa kontrasti on voimakas. Sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa videoaineiston on oltava valmis heti kuvausten jälkeen.

nikon-image

RAW-video

Muokkaa ja luokittele videoaineistoa kameran kennon RAW-kuvatietojen avulla. Nikon Z 7 voi viedä 12-bittisen RAW-videosyötteen HDMI-liitännän kautta ulkoiseen tallennuslaitteeseen (esim. Atomos Ninja V).³ ⁴ Tämän toiminnon voi ottaa käyttöön Nikonin huoltokeskuksessa.

nikon-image

ProRes RAW

Videosyöte tallennetaan ProRes RAW-muodossa.⁵ Se sopii erinomaisesti HDR-työnkulkuja varten, jolloin videoiden luokittelu on erittäin joustavaa, ja saat yksityiskohtaisia tietoja kirkkaista ja tummista alueista.

nikon-image

Vankka

Asfääriset lasielementit ja suojaavat pinnoitteet ehkäisevät heijastuksia ja hylkivät likaa, joka voisi heikentää näkyvyyttä. Hyvä näkyvyys yöllä ja selkeät näkymät kirkkaassa valaistuksessa.

nikon-image

Terävä

Suuri, kirkas elektroninen OLED-etsin toistaa värit luonnollisina ja käsittelee liikettä sujuvasti. Terävät, vakaat kuvat tekevät sommittelusta helppoa jopa nopean panoroinnin aikana tai kun olet zoomannut lähelle varmistaaksesi tarkennuksen.

nikon-image

Monipuolinen

Elektroninen etsin voi näyttää kuvat sellaisina, miltä ne näyttävät määritetyillä asetuksilla, tai voit katsoa kuvaa luonnollisena aivan kuin optisessa etsimessä. Voit tuoda näkyviin tärkeät kuvaustiedot sommittelun avuksi kummassakin näkymässä.

nikon-image

Uskalla rikkoa rajasi

Kestävä ja kevyt magnesiumseoksesta valmistettu runko ja kattava suojaus pölyltä ja kosteudelta – tämä kamera kulkee mukanasi mihin tahansa. Tarkan sulkimen kestävyys on testattu 200 000 laukaisulla. Kahva tarjoaa syvän, miellyttävän ja turvallisen otteen.

nikon-image

Kokeile

Etsi kuvakulmia erittäin tarkan kääntyvän kosketusnäytön avulla. Tarkastele kuvia helposti pyyhkäisemällä eteen- tai taaksepäin erittäin tarkalla kääntyvällä kosketusnäytöllä ja katso minkä tahansa valokuvan kuva-alaa 100 %:n koossa kaksoiskoskettamalla haluamaasi kohtaa kuvassa.

nikon-image

Toista

Kun tärkeimmät painikkeet ja säätimet ovat oikeissa kohdissa, kameran käytöstä tulee nopeasti yhtä luontevaa kuin hengittäminen. Jos olet tottunut käyttämään digitaalista järjestelmäkameraa, yläosan nestekidenäyttö saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Yksi sovitin. Loputon inspiraatio.

Kuvaa F-bajonetilla varustetuilla NIKKOR-objektiiveilla ja Z-sarjan Nikon-kameralla. FTZ-bajonettisovittimen ansiosta käytät F-bajonetilla varustettuja objektiiveja kuvanlaadusta t...

nikon-image
nikon-image

Nopeuta työskentelyä CFexpress-muistikortilla

Nikon Z 6 ja Z 7 tukevat B-tyypin CFexpress-kortteja⁶. Nauti salamannopeasta uudelleenkirjoituksesta sekä huikean nopeasta tiedonsiirrosta kamerasta tietokoneeseen. Suurten tiedostojen käsittely sujuu nyt vaivatta.

nikon-image

Liitä älylaitteeseen

Muodosta sisäänrakennetun Wi-Fi®-toiminnon ja Bluetoothin® kautta SnapBridge-yhteys mihin tahansa yhteensopivaan älylaitteeseen. Jaa JPEG-kuvat heti. Ota valokuvia ja kuvaa videoita kaukolaukaisimella.

nikon-image

Liitä tietokoneeseen

Siirrä JPEG- ja RAW-kuvia langattomasti ja sujuvasti Asema- tai Tukiasema-tilassa. Jos tarvitset langallisen tai langattoman lähiverkkoyhteyden pitemmältä etäisyydeltä, käytä valinnaista langatonta lähetintä WT-7A.

nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image

Tekniset tiedot

TyyppiPeilitön
Objektiivin kiinnikeNikonin Z-bajonetti
KuvakennoFX (täyskenno), CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm
Kuvapisteet yhteensä46,89 miljoonaa
PölynpoistojärjestelmäKuvan pölynpoiston viitetiedot (edellyttää Capture NX-D -ohjelmistoa), kuvakennon puhdistus.
Teholliset kuvapisteet45,7 miljoonaa
Kuvakoko (kuvapistettä)FX-koon (36 x 24) kuva-ala: (L) 8 256 x 5 504 (45,4 milj.), (M) 6 192 x 4 128 (25,6 milj.), (S) 4 128 x 2 752 (11,4 milj.).
DX-koon (24 x 16) kuva-ala: (L) 5 408 x 3 600 (19,5 milj.), (M) 4 048 x 2 696 (10,9 milj.), (S) 2 704 x 1 800 (4,9 milj.).
4-koon (30 x 24) kuva-ala: (L) 6 880 x 5 504 (37,9 milj.), (M) 5 152 x 4 120 (21,2 milj.), (S) 3 440 x 2 752 (9,5 milj.).
1:1-koon (24 x 24) kuva-ala: (L) 5 504 x 5 504 (30,3 milj.), (M) 4 128 x 4 128 (17,0 milj.), (S) 2 752 x 2 752 (7,6 milj.).
9-koon (36 x 20) kuva-ala: (L) 8 256 x 4 640 (38,3 milj.), (M) 6 192 x 3 480 (21,5 milj.), (S) 4 128 x 2 320 (9,6 milj.).
Valokuvat, jotka on otettu videon tallennuksen aikana kuvakoossa 3 840 x 2 160: 3 840 x 2 160
Valokuvat, jotka on otettu videon tallennuksen aikana jossain muussa kuvakoossa:
Tallennus - TiedostomuotoNEF (RAW): 12- tai 14-bittinen (häviöttä pakattu, pakattu tai pakkaamaton), valittavissa suuri koko, keskikoko ja pieni koko (keskikokoiset ja pienet kuvat tallennetaan 12 bitin värisyvyydellä käyttämällä häviötöntä pakkausta); JPEG:
TIFF (RGB).
JPEG: JPEG-Baseline-yhteensopiva, pakkausasetuksella hieno (noin 1:4), normaali (noin 1:8) tai perus (noin 1:16) (Pieni koko); optimaalinen laatu -pakkaus käytettävissä
NEF (RAW)+JPEG: Yksittäinen valokuva tallennetaan sekä NEF (RAW)- että JPEG-muodossa.
Lisätietoja

¹ As of August 23rd 2018
² Based on CIPA standards
³ In order to be compatible with Nikon RAW video, Atomos Ninja V external recorders may also require a firmware update. For more information, please check the Atomos website.
⁴ Ready your Z 7 camera for 12-bit RAW video output. Please download the latest firmware update and then take your camera to a Nikon service centre to activate RAW. Costs may be incurred when activating RAW, please enquire at the service centre.
Download the latest firmware here
Find your Nikon service centre here
⁵ ProRes RAW is a RAW video format developed by Apple Inc. in 2018.
⁶ Type B CFexpress cards manufactured by Sony, ProGrade and Lexar are supported. More card brands will be added in the future through firmware updates.

The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Nikon and its Affiliates is under license.
Wi-Fi® and the Wi-Fi Certified logo are registered trademarks of Wi-Fi Alliance®.
All Nikon trademarks are trademarks of Nikon Corporation.


Material code
Z 7 - VOA012BE
Z 7 24-70 f/4 kit - VOA010K001
Z 7 FTZ kit - VOA010K002
Z 7 24-70 f/4 kit + 64GB XQD - VOA010K006
Z 7 24-70 f/4 + FTZ kit + 64GB XQD - VOA010K008