21-07-2020

TAVOITA ENEMMÄN. NIKONIN UUDET Z-TELEJATKEET TUOVAT NIKON Z ‑KUVAAJILLE LISÄÄ MAHDOLLISUUKSIA.

Lontoo, Britannia, 21. heinäkuuta 2020: Nikon esittelee tänään kaksi Z-telejatketta, jotka kasvattavat yhteensopivien NIKKOR Z ‑objektiivien ulottuvuutta. Z-TELEJATKE TC-1.4x parantaa ulottuvuutta 40 %, ja  Z-TELEJATKEELLA TC-2.0x ulottuvuus kaksinkertaistuu. Ensimmäinen näiden telejatkeiden kanssa yhteensopiva objektiivi on NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Lisää yhteensopivia objektiiveja tulee saataville NIKKOR Z ‑objektiivimalliston laajentuessa.

Nikonin kehittynyt optinen rakenne varmistaa erittäin tarkat kuvat käytettäessä näitä telejatkeita. Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys säilyy samana. Nikon Z ‑järjestelmän erinomainen automaattitarkennus ja luotettava tärinänvaimennus varmistavat nopeuden ja tarkkuuden, johon Nikon Z ‑käyttäjät ovat tottuneet. Telezoomobjektiivin pystyy nyt muuttamaan superteleksi, ja kiinteäpolttovälisen objektiivin ulottuvuutta voi lisätä. Eikä kuvien laadusta tarvitse tinkiä yhtään.

Molemmat uudet Z-telejatkeet ovat erittäin suorituskykyisiä. Tiivistys suojaa pölyltä ja kosteudelta – lisäksi Nikonin fluoripinnoite hylkii tehokkaasti pölyä ja likaa. Kestävästä pinnoitetusta eloksoidusta alumiinista valmistetut uudet telejatkeet sulautuvat huomaamattomaksi osaksi Nikon Z ‑kameroiden ja NIKKOR Z ‑objektiivien yhdistelmiä.  

Nikon UK:n kaupallisen suunnittelun johtaja Robert Harmon kertoo uutuuksista näin: ”Nikonin uudet telejatkeet lisäävät peilittömän Nikon Z ‑järjestelmän monikäyttöisyyttä merkittävästi. Z-telejatkeiden käyttömahdollisuudet lisääntyvät, kun NIKKOR Z ‑objektiivimallisto kasvaa. Olipa kuvauskohteena toiminta, villieläimet tai luonto, yksityiskohdat saa nyt paremmin esiin objektiivia vaihtamatta.”

 

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista

Z-TELEJATKE TC-1.4x. Laajentaa yhteensopivan NIKKOR Z ‑objektiivin polttovälialuetta 40 %.
Z-TELEJATKE TC-2.0x. Laajentaa yhteensopivan NIKKOR Z ‑objektiivin polttovälialuetta 100 %.
Loistava Nikon Z ‑kuvanlaatu. Nikonin kehittynyt optinen rakenne varmistaa erittäin tarkat kuvat. Valovoimaa menetetään vain yhden tai kahden askeleen verran (käytetyn telejatkeen mukaan).
Nopea ja tarkka. Erinomainen automaattitarkennus. Luotettava tärinänvaimennus. Terävyys ja nopeus vastaavat sitä, mitä Nikon Z ‑käyttäjät ovat tottuneet vaatimaan.
Kestävyys vakiona. Z-telejatkeiden tiivistys suojaa pölyltä ja kosteudelta. Nikonin fluoripinnoite hylkii tehokkaasti pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua.
Aito Nikon. Z-telejatkeet on valmistettu kestävästä pinnoitetusta eloksoidusta alumiinista, ja ne sulautuvat huomaamattomaksi osaksi Nikon Z ‑kameroiden ja NIKKOR Z ‑objektiivien yhdistelmiä.