13-12-2019

NIKON JULKISTAA: #ZCREATORS

Amsterdam, Alankomaat, 13. joulukuuta 2019 – Nikon on tänään julkistanut globaalin #Zcreators-yhteisön. Se koostuu näkemyksellisistä taiteilijoista, jotka tutkivat uusia näkökulmia Nikon Z ‑sarjan peilittömän järjestelmän avulla.

Ensimmäisiä eurooppalaisia #Zcreators-yhteisön jäseniä ovat Lina Kayser, luontokuvaukseen erikoistunut norjalainen valokuvaaja, Callicles, matkailuun ja arkkitehtuuriin keskittyvä ranskalainen valokuvaaja, ja Alex Barcella, näyttäviä maisemia eri puolilla maailmaa ikuistava italialainen valokuvaaja.

#Zcreators-yhteisö on avoin erilaisille ja monentasoisille uraauurtaville taiteilijoille, jotka käyttävät Nikon Z ‑sarjan peilitöntä järjestelmää. Valokuvaajia ja videokuvaajia kannustetaan jakamaan #Zcreators-tunnisteella sisältöä, neuvoja ja näkemyksiä, joilla he inspiroivat toinen toisiaan aivan uudenlaiseen tarinankerrontaan.

Yhteisön tukena on Nikon Z 7-, Z 6- ja Z 50 ‑kameroiden sekä NIKKOR Z ‑objektiivien teknisen kyvykkyyden myötä upeat kuvat ja videot – jotka luovat perustan innovatiiviselle kerronnalle.

Lisätietoja #Zcreators-yhteisöstä on täällä.

Lisätietoja Nikon Z ‑sarjan peilittömästä järjestelmästä on täällä.

Seuraamalla ja käyttämällä tunnistetta #Zcreators pysyt ajan tasalla kasvavasta yhteisöstä ja voit osallistua sen toimintaan.