15-08-2019

NIKON LOISTI EISA AWARDS 2019-2020 -TILAISUUDESSA VOITOILLAAN KAHDESSA KATEGORIASSA

Amsterdam, Alankomaat, 15. elokuuta 2019: Nikon ilmoittaa tänään ylpeänä, että Nikon Z 6 on voittanut Camera of the Year -palkinnon ja NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S on voittanut Professional Standard Zoom Lens -palkinnon EISA Awards 2019‑2020 -palkintojenjakotilaisuudessa. Nikonin peilittömien järjestelmien tuotteiden voitot antavat tunnustusta Nikonin kyvylle kehittää markkinoiden johtavia innovaatioita.

Tämä on jo toinen huomionosoitus Nikon Z 6 -kameralle tänä vuonna Best Full Frame Camera Expert -palkinnon voiton jälkeen TIPA World Award -tilaisuudessa huhtikuussa. Myös NIKKOR S -objektiivisarja pääsi osaksi palkintohumua NIKKOR Z 14-30mm f/4 S -objektiivin menestyksen ansiosta TIPAn Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens ‑kategoriassa. EISA-palkinto on viimeisin tunnustus Nikon Z -sarjalle Red Dot Award: Product Design 2019 ‑palkinnon voiton jälkeen ja osoittaa Nikonin panostuksen huippuluokan optisiin ominaisuuksiin ja halun johtaa kuvauskulttuurin kehitystä.

EISAn kommentit Nikon Z 6 -kamerasta, joka voitti Camera of the Year -palkinnon 2019-2020

Nikon on luonut erinomaisen kameran, jonka käsiteltävyys on sensaatiomainen ja laatu kestävä ja joka tuottaa erinomaisia kuvia lähes kaikissa kuvaustilanteissa. Sen automaattitarkennusjärjestelmä sisältää silmät tunnistavan automaattitarkennuksen, mikä mahdollistaa tarkan tarkennuksen, kun kohde on rajattu kuvaan. Suuri ja terävä elektroninen etsin tuottaa todella tarkan esikatselun kuvista, kun taas rungon kuvanvakain auttaa pitämään kuvan terävänä kaikilla objektiiveilla, myös F-bajonetilla varustetuissa digitaalisissa järjestelmäkameroissa. Tämä on yksinkertaisesti paras yleiskamera ammattikuvaajille.

EISA kommentoi NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S -zoomobjektiivia, joka voitti Professional Standard Zoom Lens -palkinnon 2019-2020

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S on ammattitason valovoimainen vakiozoomobjektiivi Nikon Z -järjestelmälle. Objektiivi on tukeva ja vankka. Sen nanokide- ja ARNEO-pinnoitteet vähentävät heijastuksia ja haamukuvia, ja etu- ja takaelementtien fluoripinnoite hylkii pölyä, öljyä ja kosteutta. Mukautettavan ohjausrenkaan ansiosta kuvaaja voi helposti säätää aukkoa tai valotuksen korjausta, ja putkessa oleva OLED-näyttö puolestaan näyttää aukon, tarkennusetäisyyden ja polttovälin. Objektiivin optinen suorituskyky on erinomainen, ja siinä yhdistyvät tarkkuus ja ihastuttava boke-efekti. Objektiivi onkin täydellinen kumppani Nikon Z -sarjan kameroihin.

EISAn (European Imaging and Sound Associationin) palkinnot juhlistavat uusia innovaatioita, joissa edistynein teknologia ja halutuimmat ominaisuudet yhdistyvät huippuluokan suorituskykyyn. Yhdistyksen toiminta perustuu 29 eri maassa toimivan 55 arvostetuimman erikoislehden ainutlaatuiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön. EISAn palkintoluokat vaihtuvat joka vuosi, mikä heijastaa tuotteiden suunnittelun ja liitettävyyden kehitystä.

Lisätietoja on EISAn sivustossa: https://www.eisa.eu/
Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista on osoitteessa www.europe-nikon.com