23-04-2019

VEDENPITÄVÄ JA KÄYTTÖVALMIS: UUSI COOLPIX W150

Helsinki, Suomi, 23. huhtikuuta 2019: Nikon esittelee COOLPIX-tuoteperheen tuoreimman jäsenen, COOLPIX W150:n, jolle maistuu monenlainen meno. Tämä vesitiivis, iskunkestävä, pakkasenkestävä ja pölytiivis kompaktikamera on kuin luotu seikkailuja varten: se ei pelkää mitään olosuhteita, ja sen käyttö on todella suoraviivaista.

COOLPIX W150 on niin helppokäyttöinen, että hienot valokuvat ja videot onnistuvat keneltä vain – lumisista maisemista aina vedenalaisiin näkymiin. Vedenalainen kasvojen rajaus -tila varmistaa loisto-otokset yhtä hyvin uima-altaassa kuin sukelluksellakin (aina 10 metrin syvyyteen). Kamera on iskunkestävä jopa 1,8 metrin pudotuksiin saakka, joten pikku kolhut perhelomilla tai juhlissa eivät sitä säikäytä. Nikonin valovoimainen CMOS-kenno ja 3-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi tuottavat erinomaisen tarkkoja kuvia. Erillisellä videopainikkeella on helppo vaihtaa stereoäänellä varustettujen Full HD ‑videoiden tallennukseen.

Kuvaamisen hauskuutta lisäävät kamerassa helposti lisättävät tehosteet sekä valinnainen vuorovaikutteinen laaja valikko, joka on suunniteltu etenkin lapsille. Kun valikko on käytössä, valokuviin voi lisätä ääniviestejä. Lisäksi käytettävissä ovat esimerkiksi leikkisät aloitusnäytöt ja animoidut diaesitykset. Kameran turvallisuudesta huolehtivat vesitiiviit lisävarusteet, kuten Nikonin helposti erottuva kelluva hihna. SnapBridge-sovelluksen avulla voi jakaa parhaat kuvat helposti – ja käyttää älylaitetta kaukolaukaisimena.

Nikon Europen tuotepäällikkö Ines Bernardes kertoo kamerasta näin: ”COOLPIX W150 on todella näppärä vesitiivis yleiskamera. Lapset voivat leikitellä sillä, eikä vanhempien tarvitse kantaa siitä huolta. Lisäksi siitä on saatavana useita pirteitä värivaihtoehtoja. Jos olet vaikka viikonloppuna vapaalla ystävien kanssa, tämä kamera ei jätä pulaan.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista

Vesitiivis 10 m | Iskunkestävä 1,8 m | Pakkasenkestävä −10 °C | Pölytiivis. Tämän COOLPIX-kameran käyttäjänä saat nauttia todella helposta pikakuvauksesta. Kamera myös kestää pudotuksia, toimii loistavasti kylmässä säässä ja suorastaan rakastaa juhlia uima-altaalla.
Vedenalainen kasvojen rajaus ‑tila. Kamera ottaa jopa neljä kuvaa aina, kun se havaitsee kasvot.
Aina kaunista jälkeä. Valovoimainen CMOS-kenno, 3-kertaisella optisella zoomilla varustettu tarkka NIKKOR-objektiivi ja lisäulottuvuutta tuova 6-kertainen Dynamic Fine Zoom.¹
Mahtavia videoita. Kamera tallentaa Full HD (1080p/30 kuvaa/s) ‑videoaineistoa, jossa on stereoääni.
Kompaktikameran helppous. Kamera optimoi asetukset automaattisesti. Suuri heijastamaton nestekidenäyttö varmistaa selkeän näkyvyyden myös veden alla.
Hauska laaja valikko. Kuvatessa voi käyttää yksinkertaista valikkoa tai ottaa käyttöön laajan valikon, jossa on paljon erilaisia vuorovaikutteisia toimintoja.

SnapBridge-yhteensopivuus

Yhteensopivaan älylaitteeseen on asennettava Nikonin SnapBridge-sovellus (iOS- tai Android-versio), jotta sovellusta voi käyttää yhdessä tämän kameran kanssa.


¹ Dynamic Fine Zoomin suurennussuhde lasketaan optisen zoomin laajakulman ääriasennosta.