17-01-2019

ESITTELYSSÄ NIKONIN UUDET COOLPIX-SUPERZOOMIT, JOTKA SUORASTAAN JANOAVAT TUTUSTUA UUTEEN

Helsinki, Suomi, 17. tammikuuta 2019: Nikon esittelee kaksi uutta COOLPIX-superzoomia, joiden lukuisat tehokkaat ominaisuudet ja NIKKOR-optiikka takaavat upeat kuvat. Näillä kevyillä ja helppokäyttöisillä kompaktikameroilla tallentuvat niin kaukaiset maisemat kuin katunäkymätkin tarkkoina laajakulma- tai superteleotoksina – myös heikossa valaistuksessa.

COOLPIX A1000 -kamerassa on 35-kertainen optinen zoom, uusi yhdysrakenteinen elektroninen etsin ja RAW-kuvien tallennus. Matkakumppaniksi loistavasti soveltuvalla kameralla voi siirtyä tunnelmallisista laajakulmakuvista yksityiskohtaisiin superteleotoksiin käden käänteessä. Kamera tukee 4K-videokuvausta, ja siinä on kallistuva kosketusnäyttö, jonka avulla on helppo sommitella kuvia kiehtovista kuvakulmista.

COOLPIX B600 -bridge-kamerassa on 60-kertainen optinen zoom, suuri näyttö ja tukeva kädensija. Tämä pätevä yleiskamera palvelee niin perheen puistoretkellä kuin kaupunkilomallakin. Sillä voi kuvata stereoäänellä varustettua Full HD -videota. Koko joukko kameran omia luovia tiloja auttaa lisäämään valokuviin ja videoihin taiteellisen silauksen.

Nikon Europen tuotepäällikkö Ines Bernardes kuvailee uutuuksia näin: ”Kameroista kumpikin sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat ilmentää luovuuttaan. Laajakulmasta supertelekuvaukseen ulottuva zoomausalue antaa vapauden kuvata miltei mitä kohteita vain. Nikonin 16 megapikselin taustavalaistu CMOS-kenno ja tärinänvaimennus auttavat pääsemään erinomaisiin tuloksiin myös heikossa valaistuksessa. SnapBridge-sovelluksen avulla voi jakaa parhaat kuvat saman tien – ja käyttää älylaitetta kaukolaukaisimena.”¹

COOLPIX A1000 -kameran tärkeimmät ominaisuudet

35-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi. Polttoväli 24–840 mm.² Laajennettavissa noin 1 680 mm:iin Dynamic Fine Zoom -toiminnolla.³
4K-videot. Upeaa 4K/UHD‑videoaineistoa voi tallentaa 30 kuvan ja Full HD ‑videota jopa 60 kuvan sekuntinopeudella.
Suuri elektroninen etsin. Kontrastisuhteeltaan erinomainen, 1 166 000 pisteen elektroninen etsin (EVF) antaa selkeän näkyvyyden.
Kallistuva kosketusnäyttö. Kirkkaan 3-tuumaisen, 1 036 000 pisteen nestekidenäytön voi kallistaa melkein mihin asentoon vain.
Sulavatoiminen zoomaussäädin. Zoomauksen sivusäätimen ja palautuva zoomaus -painikkeen ansiosta zoomausta on helppo säätää nopeasti ja sujuvasti.
RAW-tuki. Kuvatiedostot voi tallentaa ja viedä kuvankäsittely- tai muokkausohjelmiin pakkaamattomina.

COOLPIX B600 -kameran tärkeimmät ominaisuudet

60-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi. Polttoväli 24–1 440 mm.² Laajennettavissa noin 2 880 mm:iin Dynamic Fine Zoom -toiminnolla.³
Full HD -videot. Voit aloittaa stereoäänellä varustetun Full HD (1080p/30p) ‑videon tallennuksen helposti erillisellä videopainikkeella.
Suuri näyttö. 3 tuuman, 921 000 pisteen nestekidenäyttö, jonka kirkkautta voi säätää. Näytössä on heijastamaton pinnoite.
Nopea automaattitarkennus. Kohteen hakeva AF varmistaa, että kuvauskohteet tarkentuvat nopeasti myös heikossa valaistuksessa.
Ripaus taiteellisuutta. Luovat tilat valokuvia ja videoita varten. Makrotilan avulla voi ikuistaa pikkuruisia ihmeitä upeiksi kuviksi.

 

COOLPIX A1000 on saatavilla jälleenmyyjiltä tammikuun 24. päivästä suositeltuun hintaan 469 euroa ja COOLPIX B600 on saatavilla helmikuusta 2019 suositeltuun hintaan 379 euroa.


¹ Nikonin SnapBridge-sovellus on asennettava yhteensopivaan älylaitteeseen, jotta sitä voi käyttää yhdessä tämän kameran kanssa.
² Vastaavuus 35 mm:n kamerassa.
³ Dynamic Fine Zoomin suurennussuhde lasketaan optisen zoomin laajakulman ääriasennosta.