06-09-2018

Nikon esittelee täyden kuvan peilittömän järjestelmänsä vuoden 2018 photokinassa

Uudet kamerat, objektiivit ja alan tunnetut puhujat ovat ohjelmalistalla Halle 2.2:n osastolla

Amsterdam, Alankomaat, 6. syyskuuta 2018 – Nikon valmistautuu jälleen kerran olemaan pääosassa maailman johtavassa kuvausalan tapahtumassa, photokina-messuilla Kölnissä. Vierailijat pääsevät tarkastelemaan käytännössä uusimpia tuotteita, mukaan lukien äskettäin julkistetut täyden kuvan FX-kokoiset ja Z-bajonetilla varustetut peilittömät Nikon-kamerat, objektiivit ja objektiivin bajonettisovittimet.

Nikonin osastolla Halle 2.2:ssa vierailevat henkilöt voivat myös testata Nikonin ammattilaistason digitaalisten järjestelmäkameratuotteiden laajaa mallistoa, mukaan lukien palkittu FX-kokoinen Nikon D850, joka takaa ISO-herkkyydellä 64 – 25 600 ja 45,7 MP:n terävyydellä tarkkuuden, nopeuden ja valoherkkyyden erinomaisen yhdistelmän. Esittelyssä on myös laaja valikoima Nikon-kameroita ja NIKKOR-objektiiveja, kuten äskettäin julkistettu aloittelijan D3500, megazoom COOLPIX P1000, erittäin suorituskykyinen AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR -objektiivi supertelekuvaukseen ja AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED, joka on NIKKOR-malliston ensimmäinen sisäänrakennetun, 1,4-kertaisen telejatkeen sisältävä teleobjektiivi.

Jotkut alan parhaimmista valokuvaajista esittäytyvät myös Nikonin osastolla keskustellen kokemuksistaan Nikon-varusteilla kuvatessa. Nikonin Euroopan-lähettiläs ja maineikas taidevalokuvaaja David Yarrow puhuu mielikuvia herättävistä ja immersiivisistä maapallon elämää esittävistä valokuvistaan sekä haastavasta matkastaan saavuttaakseen tällaisen ainutlaatuisen tyylin. Sillä välin toinen Euroopan-lähettiläs, Italiassa syntynyt häävalokuvaaja Nadia Meli kertoo kokemuksestaan uuden Z-bajonettijärjestelmän testaamisessa ja sen yhteensopivuudesta sekä uusien että olemassa olevien NIKKOR-objektiivien kanssa. Brittiläinen valokuvaaja ja urbaani elokuvantekijä Rob Whitworth, nouseva tähti Jamari Lior, palkittu valokuvaaja ja elokuvantekijä Pep Bonet, Nikonin Pohjoismaiden-lähettiläs Frøydis Geithus sekä urheilu- ja uutisvalokuvaaja Lukas Schulze täydentävät tämän vuoden tähtikaartia.

Nikon Europen tuotejohtaja Dirk Jasper kommentoi: ”Uusi peilitön järjestelmämme havainnollistaa pyrkimystämme saavuttaa uusi taso optisessa suorituskyvyssä, joka venyttää tarkkuuden ja laadun rajoja tarjoten lopulta uusia mahdollisuuksia luoville kuvaajille, jotka suunnittelevat seuraavia hankkeitaan. Nikonilla on ratkaisu kaikille valokuvaajille, ja osallistujat voivat tuntea, oppia ja kokea uuden järjestelmän muiden alan johtavien tuotteidemme ohella.

Lisäksi Nikonin osastolla valokuvauskokemuksensa, -haasteensa ja -neuvonsa jakavien uskomattomien puhujien ansiosta tästä vuodesta kehkeytyy epäilemättä paras photokina-vuosi.”

Photokina on avoinna yleisölle 26.–29. syyskuuta 2018. Kuulet viimeisimmät uutiset ja näkemykset sekä koko puhujaohjelman seuraamalla meitä Twitterissä @NikonEurope. Liity keskusteluun Twitterissä #NikonPhotokina.