15-08-2018

Nikon D850 ja AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR voittavat EISA Awards 2018/2019 -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 15. elokuuta 2018: Nikonilla on ilo ilmoittaa, että Nikon D850 ja AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR -teleobjektiivi on nimetty parhaiksi kategorioissa ”Professional DSLR Camera” (ammattilaiskäyttöön tarkoitettu digitaalinen järjestelmäkamera) ja ”Professional Lens” (ammattilaiskäyttöön tarkoitettu objektiivi) vuonna 2018/2019. Palkinnot, jotka myöntää EISA (European Imaging and Sound Association), havainnollistavat Nikonin sitoumusta kehittää innovatiivisia varusteita, jotka auttavat valokuvaajia venyttämään luovuuden ja tekniikan rajoja.

EISA kommentoi ”Professional DSLR Camera” -palkinnon vuonna 2018/2019 voittanutta Nikon D850 -kameraa

D850 on uskomattoman tehokas täyden kuvan digitaalinen järjestelmäkamera, joka pystyy käsittelemään kaikkia käyttäjän haluamia kohteita. Siksi se erottuu joukosta tämän vuoden ”Professional DSLR Camera” -kategorian voittajana. Sen 45,7 megapikselin BSI CMOS -kennon ansiosta valokuvaajat pystyvät ikuistamaan erittäin tarkkoja valokuvia ja täyden kuvan 4K UHD -videoita. D850 pystyy kuvaamaan seitsemän kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla (yhdeksän lisävarusteena saatavalla akkukahvalla). Siihen kuuluu sama 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä kuin Nikon D5 -kameraan, minkä ansiosta se pystyy seuraamaan liikkuvia kohteita varmasti. Suuri ja kirkas optinen etsin tekee kohteiden rajaamisesta helppoa.

EISA kommentoi AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR -objektiivia, joka voitti vuoden 2018/2019 ”Professional Lens” -palkinnon

Nikonin ensimmäinen objektiivi, johon kuuluu sisäänrakennettu telejatke, on unelmien täyttymys monille ammattimaisille urheilu- ja toimintakuvaajille. Helppokäyttöisen telejatkeen polttoväli on jopa 560 mm ja suurin aukko f/5,6. Objektiivi tuottaa tarkkoja kuvia koko tarkennusalueella, vaikka kuvaisit suurimmalla aukolla. Sen tehokkaan vakautuksen ansiosta voit kuvata suljinajoilla, jotka ovat jopa neljä askelta pidempiä kuin muussa tapauksessa olisi mahdollista. Objektiivi on täysin säänkestävä ja siinä on fluoripinnoite, joka suojaa etuelementtiä vedeltä, pölyltä ja lialta.

EISA tekee yhteistyötä 55 arvostetuimman kansainvälisen kuluttajaelektroniikan erikoislehden kanssa. Vuosittaiset palkinnot myönnetään markkinoille saapuville uusille tuotteille, jotka yhdistävät edistyneimmän teknologian ja halutuimmat ominaisuudet luokkansa johtavaan suorituskykyyn.

Siirry EISAn verkkosivustolle saadaksesi lisätietoja: https://www.eisa.eu/

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista saat osoitteesta www.europe-nikon.com