09-02-2018

Nikon-tuotteet saavat iF Design Award 2018 -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 9. helmikuuta 2018: Nikon haluaa ilmoittaa, että kolme sen tuotetta on saanut tuotealakohtaisen iF Design Award 2018 -palkinnon.

Palkitut tuotteet ovat seuraavat:

Digitaalijärjestelmäkamera – Nikon D850

D850 on Nikonin täyden kennokoon valokuvaukseen soveltuva uusin huippumalli, jossa yhdistyvät erinomainen tarkkuus, nopeus ja valonherkkyys. Se on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka haluavat luoda upeita kuvia vapaasti ja ilman poikkeuksia. D850 toimii loistavasti kaikilla alueilla, joten se on täydellinen kamera ammattilaisille.

Digitaalijärjestelmäkamera – Nikon D7500

D7500 on edistyksellinen digitaalijärjestelmäkamera, joka tuo arvostetun D500:n monet innovaatiot käyttöön kevyessä, kestävässä ja entistä edullisemmassa muodossa. 20,9 miljoonan kuvapisteen kuvakennon, suorittimen ja laajan ISO-alueen ansiosta se on taidokas ja monipuolinen työkalu intohimoisen valokuvaajan käsissä.

Kompakti digitaalikamera – COOLPIX W300

COOLPIX W300 on lujatekoinen kompakti digitaalikamera, joka on 30 metriin vesitiivis, kestää pudotuksen jopa 2,4 metrin korkeudesta ja takaa erinomaisen suorituskyvyn 4K UHD -elokuvia kuvattaessa. Intuitiivisilla toiminnoilla varustetulla kestävällä kameralla voi ikuistaa vauhdikkaat retket, olipa kyse vaelluksesta, retkeilystä, hiihtämisestä tai jopa rentoutumisesta rannalla.

iF Design Award -palkinnot ovat iF International Forum Design GmbH:n sponsoroimia, arvostettuja kansainvälisiä suunnittelupalkintoja. Palkinnot kattavat usean suunnittelun osa-alueen, muun muassa tuotteen, viestinnän ja pakkauksen. Arvostetut, riippumattomat asiantuntijat arvostelivat tänä vuonna yli 6 400 tuotetta 54 maasta.