2/4/2015

Nikon 1 J4, Nikon 1 S2 ja COOLPIX S6900 saavat red dot award: product design 2015 -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 2.4.2015 – Nikon ilmoittaa ylpeänä kolmen tuotteensa saaneen arvostetun red dot award: product design 2015 -palkinnon, joita sponsoroi Saksan Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut edistykselliset kamerat Nikon 1 J4 ja Nikon 1 S2 sekä kompakti digitaalikamera COOLPIX S6900 saivat tunnustusta laadusta ja muotoilusta.

Red dot award: product design on yksi tämän hetken suurimmista ja arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Tänä vuonna muotoilijat ja yritykset 56 eri maasta ilmoittivat kilpailuun 4928 tuotetta. Palkinto myönnettiin kuluneen kahden vuoden aikana julkaistuille tuotteille, joiden muotoilu loistaa yhdeksällä eri osa-alueella, joita ovat muun muassa innovaatio, toiminnallisuus, ergonomia, ekologisuus ja kestävyys.

Voittajat ovat esillä erikoisnäytteyssä 30.6.–26.7.2015 Red Dot Design Museumissa, joka sijaitsee Zeche Zollvereinin maailmanperintökohteessa Saksan Essenissä.

Nikon 1 J4

Nikon 1 J4:n ylivertainen liikkuvien kohteiden seuranta ja maailman nopein* jatkuva kuvaus AF-seurannalla mahdollistaa noin 20 kuvaa sekunnissa. Vaihdettavat objektiivit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja valokuvien ja liikkuvan kuvan tallentamiseen. Kevyeen, kompaktiin runkoon on silti saatu mahdutettua myös monipuolisia muokkaustoimintoja. Kosketusta tukeva TFT-nestekidenäyttö on intuitiivinen käytössä, ja integroitu Wi-Fi® mahdollistaa laadukkaiden kuvien vaivattoman siirtämisen ja jakamisen.

* Vaihdettavaobjektiivisten digitaalikameroiden joukossa kirjoitushetkellä. Perustuu Nikonin testeihin.

Nikon 1 S2

Nikon 1 S2 tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon ja upeita valokuvia käyttäjille, jotka tutustuvat vaihdettavaobjektiivisten kameroiden maailmaan. Minimalistisesti muotoiltu kompaktikamera on saatavilla neljässä eri värissä, muun muassa punaisena ja keltaisena, yhteensopivia linssejä unohtamatta.

COOLPIX S6900

COOLPIX S6900 on kompakti digitaalikamera, jonka 12-kertainen optinen zoom ja muut ominaisuudet sopivat myös omakuvien ottamiseen. Kamerassa on muun muassa kääntyvä nestekidenäyttö, sisäänrakennettu jalusta ja laukaisupainike kameran etupuolella. Käyttöä helpottavat myös jännittävät uudet toiminnot, kuten kauko-ohjaus käden liikkeiden avulla, sekä integroitu Wi-Fi® ja NFC, jotka tekevät jakamisesta yksinkertaista.

Saat lisätietoa Red Dot Design Awardsista osoitteessa http://en.red-dot.org/