06/08/2013

Nikon julkisti WiFi- yhteydellä varustetun COOLPIX S6600-kameran ja tehokkaan zoomauksen COOLPIX L620-kameran

Helsinki, 6. elokuuta 2013: Nikon Europe julkisti tänään Nikon COOLPIX S6600:n, jossa on kääntyvä nestekidenäyttö, sisäänrakennettu Wi-Fi, ja 12-kertainen NIKKOR-zoom-objektiivi, sekä ergonomisen Nikon COOLPIX L620:n, jossa on entistä tehokkaampi zoomaus ja Full HD -elokuvaominaisuus.

Nikon COOLPIX S6600 – katso maailmaa uudesta näkökulmasta

Upeiden omakuvien ottaminen on nyt entistä helpompaa COOLPIX S6600:n kääntyvän näytön ansiosta. Se on suunniteltu helpottamaan kuvien sommittelua sekä kuvaamista ylhäältä tai alhaalta. Eleohjauksen ansiosta voi ottaa valokuvia tai kuvata videoita sekä säätää zoomausta käden pyyhkäisyllä näytön ollessa omakuvatilassa.

Loistavien muotokuvaominaisuuksien lisäksi COOLPIX S6600:ssa on useita toimintoja, jotka varmistavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa. 16 megapikselin taustavalaistu CMOS-kenno yhdessä 12-kertaisen optisen zoomin kanssa tuottaa värikylläiset valokuvat ja elokuvat niin kirkkaassa päivänvalossa kuin hämärässä valaistuksessa. Stereoäänellä ja optisella zoomilla varustettu Full HD -elokuvatoiminto antaa mahdollisuuksia luovuuteen, kun kääntyvän näytön ansiosta toimintaa voi seurata mistä kulmasta vain.

” COOLPIX S6600 on niin ohut, että sen voi sujauttaa taskuun, mutta silti sen edistyneet toiminnot saavat aikaan vaikuttavia valokuvia ja elokuvia. Se on täydellinen kumppani kaikenlaiseen kuvaukseen upeista muotokuvista henkeäsalpaaviin maisemakuviin. Kääntyvällä näytöllä varustettu Nikon COOLPIX -kamera on houkutteleva vaihtoehto aloitteleville valokuvaajille, jotka haluavat ottaa persoonallisia valokuvia” sanoo Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö Nicolas Gillet.

Kamerassa on myös joukko suotimia ja tehosteita, jotka antavat kuville ainutlaatuisen viimeistelyn. Pikatehostetilan avulla luovia tehosteita voi lisätä painikkeen painalluksella heti kuvan ottamisen jälkeen. Kameran 30 erilaista tehostetta ja 18 kuvausohjelmaa antavat ennennäkemättömät mahdollisuudet. Matkakuvaukseen erinomaisesti sopivassa COOLPIX S6600 -kamerassa on helppo panoraamatila, jonka avulla saa vaivatta upeita maisemakuvia, sekä vakaat kuvat varmistava tärinänvaimennus.

COOLPIX S6600 on saatavilla neljän värisenä (mustana, punaisena, violettina ja valkoisena) suositushintaan EUR 229. Myynti alkaa 22.8.2013

Nikon COOLPIX L620 – tehokas zoomaus vakuuttaa

 

COOLPIX L620 on tehokkaan zoomauksen L-sarjan uusi tulokas. 18 megapikselin CMOS BSI -kennon ja 14-kertaisen NIKKOR-laajakulmazoomobjektiivin ansiosta COOLPIX L620 tuottaa laadukkaat tulokset joka kerta. Kameran helppokäyttöisyys takaa kuvauksen hauskuuden ja vapauden.

”Kolmen tuuman nestekidenäytöllä varustettu COOLPIX L620 on mukavantuntuinen ja helppokäyttöinen. Kamerassa on tehokas zoomaus, luovat tehosteet ja Full HD –elokuvaominaisuus. Yksi kameran ergonomisen muotoilun yksityiskohdista on
kameran otekohtaan asennettu AA-paristokotelo, jonka ansiosta kamera on helppo ladata ja jatkaa kuvausta. 18 kuvausohjelmaa ja automaattitilan aiheenvalitsin takaavat, että kuvaaja voi keskittyä otoksen sommitteluun”, kertoo Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö Nicolas Gillet.

COOLPIX L620:n helppo panoraamatila, epäterävyyden vähennys, linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus sekä kohteen hakeva AF (automaattitarkennus) varmistavat kaikentasoisille kuvaajille parhaan mahdollisen otoksen.

Musta ja punainen COOLPIX L620 ovat saatavilla suositushintaan EUR 229,00. Myynti alkaa 22.8.2013

Markkinointi
Tiina Heikkinen
0400 729 349
tiina.heikkinen@nikon.fi

Tuotetiedot
Jyrki Tuppurainen
050 577 2676
jyrki.tuppurainen@nikon.fi

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista saat osoitteesta www.nikon.fi.