7/2/2014

Tyylikkäällä COOLPIX S9700:llä ja pienikokoisella COOLPIX S9600:llä kuvien jakaminen on helppoa

Helsinki, Suomi 7.2.2014: Nikon Europe lisää tänään COOLPIX-sarjaansa kaksi uutta, tyylikästä ja siroa kameraa. Suorituskykyisissä kompaktikameroissa on yhdysrakenteinen Wi-Fi, joten kuvien jakaminen on helppoa. COOLPIX S9700:ssa on 30-kertainen optinen zoom* ja COOLPIX S9600:ssa 22-kertainen optinen zoom**. Näillä kameroilla onnistuu bändin kuvaaminen takarivistä ja elokuvan kuvaaminen kaukana olevasta kohteesta. Tarkkojen kuvien ja vakaiden videoiden takaamiseksi molemmissa kameroissa on taustavalaistu, 16 megapikselin CMOS-kenno ja 5-akselinen yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus (VR). Tärinänvaimennus vähentää kameran tärähtämisen vaikutusta sekä linssin siirtoon perustuvalla että elektronisella tärinänvaimennuksella. Yhdysrakenteisen Wi-Fi-yhteyden avulla älylaitetta voidaan käyttää kauko-ohjaimena, ja kuvia voidaan siirtää automaattisesti älylaitteeseen helppoa lataamista ja jakamista varten***.

Nikon COOLPIX S9700 – pieni mutta pippurinen

Sirossa COOLPIX S9700 -kamerassa yhdistyvät suorituskyky ja helppokäyttöisyys, jotta kuvaaminen olisi hauskaaObjektiivissa on 30-kertainen optinen zoomaus, jolla polttovälialueeksi tulee uskomaton 25–750 mm (zoomaus on vielä laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom* -toiminnolla). Näin kaukaisetkin tapahtumat ovat kameran ulottuvilla ja pienetkin yksityiskohdat saadaan kuvaan. Nikonin Älymuotokuva-järjestelmän Hymylaukaisin, Silmänräpäystunnistus ja Punasilmäisyyden korjaus auttavat täydellisten muotokuvien ottamisessa. Kun haluttu kuva on otettu, 7,5 cm:n (3 tuuman), 921 000 pisteen OLED-näytön kattavasta muokkausvalikosta voidaan valita hauskoja tehosteita tai Glamour-muokkaus, jonka avulla muotokuvista tulee entistä edustavampia. Nopean kohteentunnistuksen ansioista kamera on aina valmis ottamaan tarkkoja kuvia. Esitarkennus käynnistyy heti, jolloin automaattitarkennus nopeutuu ja jopa täydellä zoomauksella ja heikossa valaistuksessa saadaan tarkkoja kuvia.

Yhdysrakenteinen Wi-Fi tarjoaa lisää hauskoja mahdollisuuksia. Kamerasta voidaan muodostaa yhteys älylaitteeseen, jolloin älylaitetta voidaan käyttää kauko-ohjaimena. Näin saadaan onnistuneita omakuvia, joissa ei näy kuvaajan omaa kättä. Älylaitteeseen voi myös siirtää kamerasta suoraan kuvia, jotka voi sitten jakaa kavereille saman tien joko sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa.

Kameran GPS- ja GLONASS-tuen avulla jokaiseen valokuvaan voidaan tallentaa tarkat paikkatiedot. Maailmankarttatoiminto mahdollistaa jopa matkareitin tallennuksen, jolloin kuvauspaikat eivät pääse unohtumaan. Automaattinen kuvausohjelma optimoi kameran asetukset automaattisesti, ja kuvaaja voi keskittyä kuvien rajaamiseen. Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus puolestaan vähentää kameran tärähdyksen vaikutusta, jotta kuvista tulisi teräviä.

Taustavalaistulla 16 megapikselin CMOS-kennolla saa yksityiskohdiltaan tarkkoja valokuvia. Valikko ja kuvat näkyvät selkeästi teräväpiirtonäytössä kuvauksen ja toiston aikana. Valotustilan käsisäätö (P/S/A/M) ja kuvausohjelman valinta on helppoa valitsinta kääntämällä. Stereoäänistä Full HD -videota voidaan kuvata yhdellä painalluksella. Helppo panoraama -toiminto tekee oikeutta upeille maisemille, ja nopealla sarjakuvaustilalla voi saada talteen nopeankin toiminnan tai juuri sen täydellisen hymyn tai muun ilmeen, josta tulee päivän paras kuva.

Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö Nicolas Gillet kertoo: "Pieni, tarkka ja tyylikäs COOLPIX S9700 -kamera on hauska ja tehokas, ja siinä on kuvienjakotoimintoja. Siinä on kaikki, mitä aloitteleva valokuvaaja tarvitsee. Yhdysrakenteinen Wi-Fi, GPS ja maailmankartat mahdollistavat matkojen seuraamisen ja jakamisen muiden ihmisten kanssa."

COOLPIX S9700 on saatavilla punaisena, mustana ja valkoisena. Suositushinta on 385 EUR.

Nikon COOLPIX S9600 – täydellisiä kuvia

Laajan zoomausalueen COOLPIX S9600 on pienikokoinen ja kevyt, ja sillä saa erinomaisia valokuvia. Siinä on Wi-Fi-yhteys ja laajakulmainen objektiivi, jossa on 22-kertainen optinen zoom (laajennettavissa 44-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom -toiminnolla). Sillä saa tarkkoja, selkeitä ja jakamisen arvoisia valokuvia ja videoita.

Herkän kuvakennon ansiosta tarkkojen ja erittäin yksityiskohtaisten valokuvien ottaminen on mahdollista myös hämärässä valaistuksessa, kuten myöhäisillan konserteissa tai urheilutapahtumissa. Yhdysrakenteisen Wi-Fi-toiminnon avulla valokuvat on helppo siirtää älylaitteeseen ja jakaa saman tien sosiaalisen median tai sähköpostin kautta. Wi-Fi-toiminto mahdollistaa myös älylaitteen käytön kauko-ohjaimena, jolloin voidaan ottaa onnistuneita omakuvia.

Yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus, joka koostuu sekä linssin siirtoon perustuvasta että elektronisesta tärinänvaimennuksesta, huolehtii siitä, että myös kävellessä otetut valokuvat ja videot ovat teräviä ja vakaita. 7,5 cm:n nestekidenäyttö auttaa täydellisen kuvan rajaamisessa. Kuvia on myös helppo katsella suurikokoisesta nestekidenäytöstä, jonka heijastamaton pinnoite takaa hyvän näkyvyyden jopa kirkkaassa auringonpaisteessa.

Full HD -elokuvaa kuvattaessa on mahdollista ottaa myös teräviä valokuvia monipuolisessa elokuvatoimintotilassa. Kasvotarkennus tunnistaa kohteen automaattisesti ja varmistaa oikean tarkennuksen. Uudella Glamour-muokkauksella saat kuvattavista entistä edustavampia. Muokkaustoiminnoilla voidaan valkaista hampaat, kirkastaa katsetta ja jopa lisätä ehostusta. Helppo panoraama ja nopea sarjakuvaus tarjoavat käyttöön monia eri kuvausvaihtoehtoja. Älymuotokuvajärjestelmä takaa sen, että kuviin tallentuvat parhaat hymyt, eikä silmistä tule punaisia.

Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö Nicolas Gillet kertoo: "COOLPIX S9600 varmistaa, että valokuvasi ovat aina täydellisiä. Koska kamerassa on 22-kertainen optinen zoom, edistyksellinen Glamour-muokkaus ja yhdysrakenteinen Wi-Fi, sillä on helppo ottaa vaikuttavia kuvia ja jakaa ne saman tien kavereille ja seuraajille."

COOLPIX S9600 on saatavilla valkoisena, punaisena ja mustana. Suositushinta on 290 EUR


*30-kertainen optinen zoomaus, laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom -toiminnolla. Dynamic Fine Zoom pystyy zoomaamaan kaksi kertaa pisintä optista telekuvausaluetta pidemmälle ilman, että kuvan tarkkuus kärsii.
**22-kertainen optinen zoomaus, laajennettavissa 44-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom -toiminnolla. Dynamic Fine Zoom pystyy zoomaamaan kaksi kertaa pisintä optista telekuvausaluetta pidemmälle ilman, että kuvan tarkkuus kärsii.
***Vaatii Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamisen älylaitteeseen (yhteensopiva iOSTM- ja AndroidTM-laitteiden kanssa).

 

Markkinointi
Tiina Ahteela
0400 729 349
tiina.ahteela@nikon.fi

Tuotetiedot
Jyrki Tuppurainen
050 577 2676
jyrki.tuppurainen@nikon.fi