19.04.2012

Uusi Nikon D3200 -kamera tarjoaa korkean kuvanlaadun ja helpon tekniikan

Nikon esittelee tänään D3200:n, jolla saa kauniita ja korkealaatuisia kuvia, vaikka ei olisi koskaan aikaisemmin käyttänyt järjestelmäkameraa. Opastila auttaa ensikertalaista alkuun, ja 24,2 megapikselin ansiosta kuvista tulee hämmästyttävän tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Lisäksi kamera pystyy tallentamaan Full HD -tasoisia videoita, joita voi muokata suoraan kamerassa. Uutta tässä kamerassa on myös se, että kuvat ja videot voi siirtää uuden mobiiliyhteyssovittimen avulla langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin.

Kameran jatkuva automaattitarkennus toimii videokuvauksessa, ja kokoaikaisen tarkennuksen ja kohteen seurannan yhdistelmä pitää liikkuvat kohteet tarkentuneina. Voit käyttää monia Nikonin NIKKOR-objektiiveja, joiden avulla kuviin tulee kirkkaat värit, hyvä kontrasti ja tarkat yksityiskohdat. Ne tarjoavat niin ikään tilaisuuden kokeilla erilaisia elokuvatehosteita. Lisäksi kamera sisältää GPS-laitteen (GP-1), joka auttaa muistamaan, missä kuva otettiin. Kamera on varustettu myös kätevällä esiin nousevalla salamalla.

AF-S NIKKOR 28 mm f/1.8G on uusi FX-koon laajakulmaobjektiivi, jossa on suuri valovoima ja kiinteä polttoväli. Objektiivin uusi optinen rakenne soveltuu erinomaisesti viimeisimpiin suuren tarkkuuden järjestelmäkameroihin. Suuren aukon ansiosta objektiivi tuottaa teräviä kuvia heikossakin valaistuksessa ja luo kauniin bokeh-taustan. 28 mm:n polttoväli sopii ihanteellisesti ahtaiden tilojen, upeiden maisemien tai katu- ja kaupunkinäkymien kuvaamiseen.