28-10-2021

NIKON ESITTELEE TEHOKKAAN JA KOMPAKTIN S-SARJAN ZOOMOBJEKTIIVIN

Tukholma, Ruotsi, 28. lokakuuta 2021: Nikon esittelee tänään uusimman zoomobjektiivinsa, monipuolisen NIKKOR Z 24-120mm f/4 S:n. Kevyen rakenteensa, edistyksellisen optiikkansa ja laajan zoomausalueensa ansiosta tätä objektiivia voi käyttää kaikissa kuvaustilanteissa. Olipa kyse muinaisesta arkkitehtuurista, eloisista katukuvista, yksityiskohtaisista muotokuvista tai laajoista maisemakuvista, käyttäjät voivat kuvata kaikista kuvakulmista objektiivia vaihtamatta.

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on tehokas yleisobjektiivi matkakäyttöön. Kiinteä suurin aukko f/4 mahdollistaa hallitun ja luovan kuvauksen upean yksityiskohtaisin tuloksin. Sulava toiminta ja monitarkennusjärjestelmä takaavat uskomattoman nopean ja tarkan automaattitarkennuksen koko zoomausalueella.

Erinomaisen suorituskyvyn sekä kevyen ja kompaktin rungon ansiosta NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on valmiina matkakäyttöön valokuvien ottamista ja videoiden kuvaamista varten. Sen erinomainen videosuorituskyky ja lähes olematon kuvakulman muutos tarkennettaessa varmistavat yhtenäisen rajauksen, kun tallennuksen aikana tarkennetaan uudelleen. Kun käyttäjä siirtyy sisätiloista ulkotiloihin tai pimeiden ja valoisien tilojen välillä, vakaa valotussäätö mahdollistaa kirkkauden luonnollisen muutoksen ja takaa videoaineiston kauneuden.

Objektiivin ARNEO-pinnoite ja nanokidepinnoite taas vähentävät mistä tahansa suunnasta tulevan valon aiheuttamia haamukuvia ja heijastuksia, mikä takaa kuvien erinomaisen selkeyden.

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on tiivistetty pölysuojauksen ja tippuvedenpitävyyden varmistamiseksi, ja etuelementissä oleva Nikonin fluoripinnoite hylkii likaa ja helpottaa pinnan pyyhkimistä puhtaaksi. 

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S – yksi objektiivi, loputtomia mahdollisuuksia:

• Laajakulman ja keskipitkän telealueen kattava zoomobjektiivi huippuluokan optiikalla
• Loistava kuvanlaatu laajalla zoomausalueella
• Kiinteä aukko f/4, joka tarjoaa kuvaajalle monipuolisuutta ja joustavuutta
• Yhdenmukainen zoomaus videoissa ja valokuvissa
• Lyhyt minimitarkennusetäisyys ja suurin kuvaussuhde 0,39
• Joustava 24–120 mm:n polttovälialue
• Erinomainen videosuorituskyky, lähes olematon kuvakulman muutos tarkennettaessa
• Mukautettavat säätimet, muun muassa erillinen toimintopainike ja ohjausrengas, johon voi määrittää eri toimintoja käyttäjän mieltymysten mukaan
• Kevyt ja kompakti runko, helppo ottaa kaikkialle mukaan
• Monitarkennusjärjestelmä, jonka kaksi automaattitarkennusyksikköä takaavat nopean ja tarkan automaattitarkennuksen
• ARNEO-pinnoite ja nanokidepinnoite torjuvat haamukuvia ja heijastuksia
• Tiivistetty pölysuojauksen ja tippuvedenpitävyyden varmistamiseksi, Nikonin fluoripinnoite hylkii likaa

Tänään klo 19.00 Nikon Europen YouTube-kanavalla esitetään lyhyt suoratoistolähetys, joka sisältää reaaliaikaisen keskustelun sekä kysymyksiä ja vastauksia Z 9:n julkistamisesta.

5. marraskuuta klo 14.00–22.00 järjestettävässä ainutlaatuisessa #NikonDays-virtuaalitapahtumassa taas juhlitaan koko Z-sarjan järjestelmää, myös Nikonin edistyksellisintä Z 9 -huippukameraa.

Valokuvauksen ammattilaiset ja harrastajat voivat nauttia tilaisuuksista ranskan, englannin ja saksan kielillä. Nikonin johtavat luonto-, urheilu-, auto-, muoti- ja hääkuvaajat eri puolilta Eurooppaa pitävät Zoom-mestarikursseja ja pyöreän pöydän keskusteluita. Myös Z 9, Z-järjestelmä ja objektiivimallisto esitellään perusteellisesti.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Inspiroivassa ja monipuolisessa ohjelmassa korostetaan ohjeita ja neuvoja, joiden avulla valokuvaajat voivat hyödyntää luovia mahdollisuuksiaan valo- ja videokuvauksessa parhaalla mahdollisella tavalla aiheeseen katsomatta.

Voit osallistua tapahtumaan rekisteröitymällä täällä: https://nikondays.nikoneurope.com
Koko ohjelman löydät osoitteesta https://nikondays.nikoneurope.com

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z -objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School -hankkeen, ansiosta.