29-06-2021

NIKON KEHITTÄÄ UUDEN TEHOKKAAN Z-SARJAN ZOOMOBJEKTIIVIN

Tukholma, Ruotsi, 29. kesäkuuta 2021: Nikon ilmoittaa tänään kehittävänsä tehokasta NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR ‑zoomobjektiivia APS-C-koon (Nikonin DX-koon) peilittömille kameroille, joissa käytetään Nikonin Z-bajonettia. Objektiivin on määrä tulla saataville myöhemmin tänä vuonna.

* Tuotteen ulkoasu saattaa poiketa yllä olevassa valokuvassa esitetystä.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR soveltuu monenlaisiin kuvaustilanteisiin laajakulmasta aina telekuvauksen polttoväleihin ja lyhyisiin etäisyyksiin. Kompaktilla ja kevyellä objektiivilla voi ottaa valokuvia ja kuvata videoita erilaisissa tilanteissa.

Kehitystyö kuvastaa Nikonin jatkuvia pyrkimyksiä tavoitella optisen suorituskyvyn uusia ulottuvuuksia. Nikon ei ainoastaan vastaa käyttäjien tarpeisiin, vaan se edistää valokuvauskulttuurin kehittämistä ja laajentaa kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksia.

Tietoja Nikonista

Nikon on maailman johtava kuvaustuotteiden ja ‑palvelujen toimittaja. Sen kuluttaja- ja ammattilaiskameroista, objektiiveista ja lisävarusteista muodostuva innovatiivinen optiikkatekniikka perustuu yli sadan vuoden kokemukseen. Nikon tunnetaan suunnittelun ja suorituskyvyn uranuurtajana, jonka mullistavat Z-sarjan peilittömät kamerat ja NIKKOR Z ‑objektiivit avaavat optiselle suorituskyvylle aivan uuden ulottuvuuden.

Nikon on sitoutunut johtamaan kuvauskulttuurin kehitystä, ja se on auttanut maailman parhaita kuvataiteilijoita tuomaan luovuutensa esiin visuaalisen tarinankerronnan avulla. Sen palkitut laitteet auttavat valokuvaajia ja videokuvaajia toteuttamaan luovan visionsa kaikkein korkeimmalla tasolla.

Luotettavana visionäärisenä kumppanina se yhdistää eritasoiset sisällöntuottajat aktiivisen yhteisönsä, verrattoman teknisen asiantuntemuksensa ja opetusresurssien, kuten Nikon School ‑hankkeen, ansiosta.