08-04-2020

NIKONIN TOIMENPITEET COVID-19:N VUOKSI

Nyt kun olemme poikkeuksellisessa tilanteessa ympäri maailman COVID-19-pandemian seurauksena, vakuutamme sinulle, että pidämme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja palvelemiemme yhteisöjen terveyttä ja turvallisuutta ensisijaisen tärkeänä.

Tarkkailemme tilannetta tiiviisti ja seuraamme valtiollisia ohjeita joka maassa. Olemme tarvittaessa sulkeneet toimistoja ja siirtyneet etätöihin ympäri Eurooppaa viranomaisten antamien neuvojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa joidenkin huoltopisteiden tilapäistä sulkemista, sillä asetamme työntekijöidemme turvallisuuden etusijalle ja haluamme osaltamme rajoittaa viruksen leviämistä (tarkista uusimmat tiedot paikallisesta Nikonin huolto- ja tukisivustosta).

Koska tuotantoon ja logistiikkaan liittyvä epävarmuus jatkuu, tarjoamme jatkuvasti ajantasaista tietoa tuotteidemme ja palvelujemme saatavuudesta. Tarkistamme toiminnan jatkuvuutta koskevia suunnitelmiamme päivittäin, jotta voisimme tarjota mahdollisimman tasalaatuista palvelua.

Voit luottaa siihen, että Nikonin Euroopan tiimi palvelee sinua edelleen. Kannustamme kaikkia ryhtymään jatkossakin tarvittaviin varotoimiin turvallisuuden varmistamiseksi ja huolehtimaan toisistaan näinä aikoina. Tämä on yhteinen asiamme.