30-08-2018

MUKANA JUHLASSA JA ARJESSA. UUSI DIGITAALINEN JÄRJESTELMÄKAMERA D3500 NOUSEE NORMAALIN YLÄPUOLELLE

Helsinki, Suomi, 30. elokuuta 2018: Nikon esittelee uuden aloitteleville kuvaajille tarkoitetun kompaktin 24,2 megapikselin digitaalisen D3500-järjestelmäkameran, jossa yhdistyvät laatu ja teho. Käyttäjät voivat kuvata niin arjessa kuin juhlissakin valokuvia ja videoita, joiden laatu ylittää puhelimien tarjoamat mahdollisuudet. Vaivattomasti.

Katseita keräävä D3500 tallentaa yksityiskohtaisia kuvia missä tahansa valaistuksessa. Suuri kenno ja laaja valonherkkyysalue tuottavat niin yksityiskohtaisia ja tarkkoja valokuvia ja Full HD -videoita, että puhelimilla ei pääse mitenkään vastaavalle tasolle. NIKKOR-objektiivien toistokyky takaa kristallinkirkkaat tulokset. Kameran vankkarakenteisen objektiivin kiinnikkeen avulla voit helposti kokeilla erilaisten NIKKOR-objektiivien tarjoamia mahdollisuuksia: voit käyttää kamerassa jopa painavampia teleobjektiiveja ilman huolta vaurioista.

Nikon D3500 tekee kuvaamisesta helppoa myös niille, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet digitaalisiin järjestelmäkameroihin. Tällä kameralla tallennat vaivattomasti niin suuret seikkailut kuin arkisetkin tilanteet. Uudistettu ergonominen muotoilu tarjoaa uuden syvän kahvan ja tilavamman painikeasettelun. Kamera istuu käteen mukavasti alusta alkaen, ja käyttäjän peukalolle on runsaasti laskutilaa kameran takana. Kameran käyttö tuntuu vakaalta ja vaivattomalta. Nikonin suosittu opastila vie kuvaamisen uudelle tasolle: se näyttää käyttäjälle tarkasti, miten kameran asetuksia säädetään niin, että kuvista ja videoista tulee juuri halutun kaltaisia. Pitkän akun keston ansiosta kuvaaminen onnistuu auringonnoususta iltahämärään – ja sen yli.

Nikon Europen tuotepäällikkö Jordi Brinkman kertoo: ”D3500 on täydellinen ensikosketus valokuvauksen maailmaan. Sen käteen istuvan rakenteen ja helppokäyttöisten kuvaustilojen avulla saat helposti kuvia ja videoita, joista voit olla ylpeä. Lisäksi vankkarakenteinen objektiivin kiinnike tarjoaa mahdollisuuden lukemattomien NIKKOR-objektiivien käyttöön. Löydät aina uusia tapoja upeiden kuvien ottamiseen, ja SnapBridgen avulla voit helposti jakaa lempikuvasi mistä vain.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista

- Digitaalisen järjestelmäkameran kuvanlaatu. Suuren 24,2 megapikselin DX-koon kennon ja laajan ISO-alueen (100 – 25 600) ansiosta kameralla voi tallentaa erittäin yksityiskohtaisia valokuvia ja Full HD -videoita. Myös heikossa valossa kuvattaessa.
- Aina paras kuvasi. Veitsenterävä automaattitarkennus pitää kohteet täydellisen tarkkoina. Nopea 5 kuvan/s kuvausnopeus – nappaa viisi kaunista kuvaa joka sekunti.
- Luotu mukavaa käyttöä ajatellen. Vahvan metallisen objektiivin kiinnikkeen ansiosta voit vaihtaa linssejä aina halutessasi, aina telezoomobjektiiveista laajakulmaobjektiiveihin.
- Erinomainen ote. Syvä kahva saa kameran istumaan käteen välittömästi. Tilava painikeasettelu tekee käytöstä helppoa. Pitkä akun kesto pitää kameran toiminnassa.
- Liian hyvä olla jakamatta. iOS:n ja Androidin SnapBridge-sovellus muodostaa aina käytössä olevan yhteyden kameran ja älypuhelimen/tabletin välille. Tämän ansiosta laadukkaiden valokuvien jakaminen on helppoa.
- Seikkailu alkaa tästä. Digitaalinen Nikon D3500 -järjestelmäkamera on osa loputtomia mahdollisuuksia tarjoavaa valokuvausjärjestelmää, jota käyttäjä voi laajentaa tarpeidensa mukaan. Laadukkaat NIKKOR-objektiivit, Nikon-salamalaitteet ja muut tarvikkeet lisäävät käyttäjän luovuutta. 

D3500 kauppoihin 20. Syyskuuta 2018. Suositeltu jälleenmyyntihinta on 579 europa (D3500 + 18-55mm AF-P VR) ja 549 euroa (D3500 + 18-55mm AF-P non-VR).