Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

13-10-2017

Täyden kuvakoon kennolla varustetulle Nikon D850 -DSLR-kameralle DxOMarkin testeistä ennätykselliset 100 pistettä

Amsterdam, Alankomaat, 13. lokakuuta 2017: Nikon ilmoittaa, että täyden kuvakoon kennolla varustettu Nikon D850 -DSLR-kamera on saanut DxOMarkin testeistä 100 pistettä. Kyseessä on kaikkien aikojen korkein DxOMarkin antama pistemäärä.

DxOMarkin tiukoista testeistä ennätyspisteet saanut D850 on Nikonin ensimmäinen DSLR-kamera, jossa on täyden kuvakoon taustavalaistu FX-kokoinen CMOS-kenno ultrakorkealla 45,7 MP:n resoluutiolla.

DxOMarkin analyysissa, jossa korostetaan kameran erinomaista kuvanlaatua ja laajaa ISO-herkkyysaluetta, todetaan, että "täyskennoisen Nikon-DSLR-kameran, jossa on todella korkea 45,7 MP:n resoluutio, varustaminen ensi kertaa BSI-kennolla tekee Nikon D850:n kuvanlaadusta yhtä hyvän ja monissa tapauksissa paremman kuin keskikokoisissa kameroissa" ja "nostaa Nikon D850:n omaan luokkaansa, mitä tulee kuvanlaatuun".

Nikon Europen tuotejohtaja Dirk Jasper kommentoi erinomaista testitulosta seuraavasti: "D850 on kuvanlaadultaan mullistava kamera. Olemme iloisia siitä, että DxOMarkin kaikkien aikojen korkein pistemäärä vahvistaa tämän tosiseikan.”

DxOMark on kameroiden, objektiivien ja älypuhelinten riippumattomien kuvanlaatumittausten ja -arviointien luotettu teollisuusstandardi. DxOMarkin kennojen yleispisteytys koostuu kolmesta testausosiosta, joissa testataan värisyvyys muotokuvakuvauksessa, dynaaminen alue maisemakuvauksessa ja vähäisen valon ISO-herkkyys urheilu- ja luontokuvauksessa ja muussa toimintakuvauksessa.

Ennätyksellinen 100 pisteen tulos on siinäkin mielessä oikea-aikainen, että Nikonin 100-vuotisjuhlallisuudet jatkuvat tänä vuonna.

DxOMarkin täydellinen arvio on saatavissa täältä.

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista on osoitteessa www.europe-nikon.com.