Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

07-04-2017

Kuusi Nikon-tuotetta voitti Red Dot Award: Product Design 2017 palkinnon

KeyMission 360 sai Best of the Best -palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 7. huhtikuuta 2017: Nikon, sen tytäryhtiö Nikon Vision Co., Ltd. ja sen pääomaosuusmenetelmällä käsiteltävä osakkuusyritys Nikon-Trimble Co., Ltd. ilmoittavat, että kuusi niiden tuotetta on saanut Red Dot Award: Product Design 2017 palkinnon, jota sponsoroi saksalainen Design Zentrum Nordrhein Westfalen, ja että Best of the Best palkinnon voittajaksi valittiin KeyMission 360.

Kansainvälisesti tunnetulla Red Dot Design Awards muotoilukilpailulla on yli 60-vuotinen historia, ja joka vuosi asiantunteva tuomaristo arvioi uusia tuotteita ja palkitsee laatumerkillä muotoilultaan ja innovaatioltaan vuoden parhaimmat tuotteet. Red Dot Award: Product Design 2017 kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 5 500 tuotetta 54 maasta. Tämän vuoden voittajatuotteet ovat esillä erikoisnäyttelyssä 4.7.–6.8.2017 Red Dot Design Museumissa Saksan Essenissä.

Lisätietoja Red Dot Design Awards -palkinnoista on Red Dot Online -sivustossa: http://en.red-dot.org/

Best of the Best - palkinnon voittaja – KeyMission 360

– Tuomariston lausunto: ”KeyMission 360 -kameran kompakti muotoilu edustaa klassista Nikon-laatua. Sen muotokieli ilmentää toimivuutta yksinkertaisesti ja helposti ymmärrettävästi. Kamera on toteutettu täydellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. Se tarjoaa upean 360 asteen kuvanlaadun, ja siinä on kuvakenno ja NIKKOR-objektiivi sekä edessä että takana. Tässä action-kamerassa on kiehtovia edistyksellisiä ominaisuuksia vaativiin kuvaustilanteisiin.”

Red Dot Award: Product Design 2017 palkinnon voittajat

KeyMission 80: ”Erinomaisen vakaa ja kompakti sekä kooltaan helppokäyttöinen KeyMission 80 täyttää kuvaajien korkeat vaatimukset monipuoliseen käyttöön.”

MONARCH HG -kiikarit:: ”Poikkeuksellinen optiikka, erinomainen terävyys, laaja näkökenttä sekä yksinkertainen ja miellyttävä käsittely tekevät Monarch HG 8x42/10x42 -kiikareista ykkösvalinnan.”

PROSTAFF 3S -kiikarit: ”Prostaff 3S 8x42/10x42 -kiikarit saavat korkeat pisteet poikkeuksellisen objektiivitekniikan erinomaisesta terävyydestä sekä käytön yksinkertaisuudesta ja helppoudesta.”

COOLSHOT 80i VR- / COOLSHOT 80 VR -laseretäisyysmittarit golfiin: ”Näiden menestyksekkäiden ja kätevien laseretäisyysmittarien suunnittelussa yhdistyvät tarkka mittaustekniikka ja ergonominen käytettävyys.”

Digitaalinen kuvankäsittelyratkaisu Nivo-i: ”Nivo-i edustaa digitaalisen mittaustekniikan uutta sukupolvea. Dynaamisesti eteenpäin kaareutuva muoto ja selvästi erottuva väri antavat laitteelle omaperäisen ilmeen.”