Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

23-08-2016

I AM photokina 2016: odotettavissa Nikonilta

Nikon esittelee tämän vuoden photokina-messuilla tuotteita, jotka antavat sisällöntuottajille uusia mahdollisuuksia

Amsterdam, 23. elokuuta 2016 – Nikon valmistautuu jälleen kerran olemaan pääosassa maailman johtavassa kuvausalan tapahtumassa photokina-messuilla Kölnissä. Messuvieraat saavat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa jännittävistä julkistuksista ja kokeilemassa uutuustuotteita Koelnmessen osastolla 2.2. Tapahtumassa on läsnä myös useita Nikonin kanssa yhteistyötä tekeviä maailmanluokan valokuvaajia esitelmöimässä yleisölle siitä, miten he saavat aikaan inspiroivia sisältöjään.

Hiljattain julkistettu Nikon D3400 on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävissä Nikonin osastolla. Tutustu tarkemmin tähän lähtötason järjestelmäkameraan, jolla on helppo jakaa kuvia liikkeellä ollessa, ja totea itse, miten saat helpommin laadukkaita kuvia.

Nikonin osastolla vierailijat voivat myös testata uusimmat ammattikäyttöön tarkoitetut järjestelmäkameratuotteet, mukaan lukien FX-koon lippulaivan Nikon D5:n ja sen pienemmän version Nikon D500:n. Uppoudu 360 asteen valokuvaukseen Nikon KeyMission 360:n avulla. CES 2016 -messuilla julkistettu tuote esitellään osastolla Lisäksi voit tutustua laajaan valikoimaan NIKKOR-objektiiveja ja COOLPIX-kompaktikameroita.

Nikonin osastolla on läsnä myös tunnettuja valokuvaajia, jotka jakavat kokemuksiaan kuvaamisesta Nikonin uusimilla välineillä. National Geographicin valokuvaaja Ami Vitale vie yleisön mukanaan aivan lähelle Afrikan sarvikuonoja ja Kiinan pandoja, ja Nikon Europen lähettiläs Joel Marklund johdattaa yleisön kulissien taakse maailman suurimmissa urheilutapahtumissa, kuten Rion olympialaisissa 2016 ja Mestarien liigan finaalissa. Tunne motocrossin ja vapaajuoksun adrenaliini Marcel Lämmerhirtin kuvien kautta ja opi lisää useilta muilta valokuvaajilta, jotka jakavat näkemyksiään kuvaamisesta.

Takami Tsuchida, President, Nikon Europe, kertoo: ”Olemme hyvin innoissamme siitä, että voimme auttaa valokuvaajia ympäri maailmaa luomaan jännittävää sisältöä. On inspiroivaa nähdä, miten tekniikkamme avulla saadaan aikaan niin vaikuttavia tuloksia. Sisältöä luodaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, joten haluamme tarjota photokina 2016 -messuilla esillä olevilla tuotteilla yhä paremmat eväät luovuuteen, innovaatioon ja laadukkaisiin toteutuksiin.”

Photokina on avoinna yleisölle 20.–25. syyskuuta 2016 klo 10–18. Aikataulutiedot puhujista ja tapahtumista ovat nähtävissä verkkosivustollamme. Kuulet viimeisimmät uutiset ja näkemykset seuraamalla meitä Twitterissä @NikonEurope. Liity keskusteluun Twitterissä #photokina.