Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

17-08-2016

Nikonin huippuluokan DX-kokoinen digitaalijärjestelmäkamera D500 saa EISA-palkinnon

Amsterdam, Alankomaat, 17. elokuuta 2016: Nikon Corporationin DX-kokoinen Nikon-digitaalijärjestelmäkamera, Nikon D500, on voittanut EISA:n (European Imaging and Sound Associationin) European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 ‑palkinnon.

Tämä on kolmas merkittävä palkinto, jonka D500 on saanut tänä vuonna. Tätä ennen se on saanut vuoden 2016 Best APS-C DSLR Expert ‑TIPA-palkinnon ja Red Dot Award: Product Design 2016 ‑palkinnon.

EISA:n kommentit Nikon D500 ‑kamerasta – European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 ‑palkinnon voittajasta

Nikonin huippuluokan DX-kokoinen digitaalijärjestelmäkamera D500, joka tuo käyttöön nopean sarjakuvauksen noin 10 kuvan sekuntinopeudella*, sopii erinomaisesti vauhdikkaan toiminnan kuvaamiseen. Sen tehokas 153 pisteen (99 ristikkäistä tunnistinta) automaattitarkennusjärjestelmä takaa kohteen täsmällisen tarkennuksen, erityisesti liikkuvia kohteita kuvattaessa. Uusi DX-kuvakenno, jossa on 20,9 miljoonaa tehollista kuvapistettä, tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, ja koska D500:n suurin vakioherkkyys on ISO 51200, kamera soveltuu erityisen hyvin heikossa valaistuksessa kuvaamiseen. Kamera on rakenteeltaan erittäin laadukas ja sen käsiteltävyys on erinomainen suuren, kirkkaan etsimen ja kallistettavan kosketusnäytön ansiosta. Vaikuttavan digitaalijärjestelmäkameran ominaisuuksiin kuuluu myös mahdollisuus tallentaa 4K-videokuvaa, ja lisäksi siinä on Nikonin uusi SnapBridge-yhteys.

EISA on ainutlaatuinen yhdistys, johon kuuluu noin 50 merkittävää valokuvaus-, video-, audio-, kodinelektroniikka- ja mobiilielektroniikkalehteä 20:stä Euroopan maasta. EISA valitsee vuosittain parhaat edeltävän vuoden aikana Euroopassa useissa valokuvauksen, äänentallennuksen ja mobiililaitteiden tuoteryhmissä julkaistut tuotteet.

* Likimääräinen kuvausnopeus täyteen ladatulla EN-EL15-litiumioniakulla, kun käytössä on jatkuva tarkennus, suljinaika 1/250 s tai lyhyempi ja muilta osin oletusasetukset.