Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

01-08-2016

ESITTELYSSÄ IHANTEELLINEN LOMAKAMERA: UUSI VESITIIVIS JA ISKUNKESTÄVÄ COOLPIX W100

Helsinki, Suomi, 1. elokuuta 2016: Nikonin COOLPIX-kompaktikameramallistoon on lisätty uusi kamera, joka on kuin luotu seikkailuihin niin kotona kuin ulkomailla – 13,2 megapikselin COOLPIX W100. Sen kanssa voi uida tai sukeltaa jopa 10 metrin syvyyteen¹, se kestää 1,8 metrin pudotuksen², -10 oC:n pakkasen³ ja on myös pölytiivis⁴ joten sen voi ottaa huoletta mukaan mihin tahansa.

Otetut laadukkaat valokuvat voi jakaa saman tien SnapBridge-toiminnolla – se siirtää kuvat automaattisesti älylaitteeseen, jonne ne on helppo tallentaa ja josta ne voi jakaa sosiaalisessa mediassa jo liikkeellä ollessa⁵. Bluetooth®⁶ low energy (BLE)  tekniikkaan perustuva SnapBridge ylläpitää COOLPIX W100  kameran ja älypuhelimen tai tabletin välillä vakaata, vain vähän virtaa kuluttavaa yhteyttä ja helpottaa siten kuvaamisen hallintaa. Stereoäänellä varustettuja Full HD  elokuvia (1080p) voi tallentaa yhtä painiketta koskettamalla ja Elektroninen VR (tärinänvaimennus) varmistaa videoiden vakauden ja selkeyden.

Erillisten painikkeiden ja yksinkertaisen käyttöliittymän sekä erityisen lasten valikon ansiosta uskomattoman helppokäyttöinen COOLPIX W100 sopii kaikenikäisille valokuvaajille. Nopea kuva  tilassa kamera optimoi kaikki asetukset puolestasi, joten saat aina upeita kuvia, ja voit rajata otokset tarkasti 230 000 pisteen, 6,7 cm:n (2,7 tuuman) TFT-nestekidenäytössä – myös heikossa valaistuksessa tai suorassa auringonvalossa.

Saat täydellisiä muotokuvia helpommin kuin koskaan sekä veden pinnalla että pinnan alla. Älymuotokuva-järjestelmä aktivoi muun muassa automaattisen kasvotarkennuksen, joka tunnistaa automaattisesti kuvattavan henkilön kasvot ja tarkentaa niihin, kun taas vedenalaisten kasvojen rajaus ottaa automaattisesti kuvan, kun se havaitsee ihmiskasvot merivedessä tai altaassa.
Mattias Hjortzberg, Nikon Nordicin COOLPIX-tuotteiden tuotepäällikkö, esitteli uuden vedenpitävän ja iskunkestävän kameran: ”W100 on täydellinen kamera koko perheelle sekä lomalla että kotioloissa, Se on vedenkestävä 10 metriin, kestää pudotuksen 1,8 metrin korkeudelta ja on täydellinen matkakumppani laskettelurinteeseen sillä se kestää -10 asteen pakkasen. Kun olet ottanut haluamasi kuvat voit editoida niitä suoraan kamerassa käyttämällä kameran omia filttereitä tai animaatioita. Jos haluat jakaa kuvasi ja videosi muille, ne voi lähettää suoraan älypuhelimeen tai tablettiin Nikonin innovatiivisen Snapbridge –toiminnon avulla. Kamera muodostaa jatkuvan yhteyden älylaitteeseesi Bluetooth low energy -toiminnon avulla ja siirtää kuvia sitä mukaa kun otat niitä. Hyvien kuvien jakaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!”

Tekniset tiedot
• 3x optinen zoom (vastaa 30-90mm objektiivin kuvakulmaa 35 mm:n [135] kamerassa)
• Elektroninen VR
• 13.2 MP
• 1080p videkuvaus stereoäänellä
• 2.7” LCD –näyttö
• Paino 177g
• Wi-Fi / Bluetooth /NFC

W100-kameran myynti alkaa syyskuun alussa suositushintaan 175€.

¹ JIS/IEC-suojausluokkaa 8 vastaava (IPX8: vedenalainen kuvaus on mahdollista 60 minuutin ajan 10 metrin syvyydessä.
² (Läpäissyt MIL-STD 810F Method 516.5 Shock  standardin mukaisen NIKON-pudotustestin).
³ Alin lämpötila noin -10 °C.
⁴ JIS/IEC-suojausluokkaa 6 (IP6X) vastaava.
⁵ SnapBridge iOS sovellus vaatii kameran laiteohjelman päivityksen, saatavilla lokakuussa 2016
⁶ Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, jota Nikon Corporation käyttää lisenssillä.

Lisätiedot:

Jyrki Tuppurainen          

050 577 2676

jyrki.tuppurainen@nikon.com

 

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista on osoitteessa www.nikon.fi