Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

23-02-2016

ESITTELYSSÄ UUSIMMAT SYNKRONOINTIA JA JAKAMISTA TUKEVALLA SNAPBRIDGE-TOIMINNOLLA VARUSTETUT COOLPIX-KAMERAT

Amsterdam, Alankomaat, 23.2.2016: Nikonin uusissa COOLPIX-kameroissa yhdistyvät Nikonin viimeisin kuvaustekniikka ja luotettuun NIKKOR-optiikkaan perustuvat superzoom-objektiivit, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

60-kertaisella optisella zoomilla varustettu COOLPIX B700 ja 35-kertaisella optisella zoomilla varustettu COOLPIX A900 tuovat käyttöön loistavat telekuvaustoiminnot ja huippuluokan 4K UHD -videoiden tallennusmahdollisuuden, kun taas COOLPIX B500:ssa on vaikuttava 16 megapikselin CMOS-kenno ja 40-kertainen optinen zoom. Tyylikkään ohut COOLPIX A300 on varustettu 8-kertaisella optisella zoomilla.

Kaikki kamerat tukevat SnapBridgeä, Nikonin uutta sovellusta, joka helpottaa kuvaamisen hallintaa ylläpitämällä jatkuvan automaattisen yhteyden kameran ja älylaitteen välillä.

Legendaarisella NIKKOR-optiikalla, Super ED -lasia sisältävällä, 120-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹ laajennettavissa olevalla 60-kertaisella optisella zoomilla varustettu COOLPIX B700 helpottaa kuun ja villieläinten kaltaisten kaukaisten kohteiden tai nopeiden urheilutapahtumien tarkkaa ja yksityiskohtaista kuvaamista. 4K UHD/30p -videot takaavat videoaineiston käytettävyyden myös tulevaisuudessa, ja kuvaaminen RAW (NRW) -muodossa mahdollistaa valokuvien laadukkaan viimeistelyn. 20,3 megapikselin superzoom-kamerassa on tarkkaan kuvaamiseen suunniteltu tehokas automaattitarkennusjärjestelmä, kun taas viiden askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus (VR)² ja optiikan sivussa oleva peukalozoomaus vähentävät kameran tärähtämistä. Kuvat voidaan rajata yhdysrakenteisessa elektronisessa etsimessä tai 7,5 cm:n (3 tuuman) kääntyvässä nestekidenäytössä, joiden molempien 921 000 pisteen tarkkuus mahdollistaa luovan sommittelun mistä tahansa kulmasta, ja jakaa välittömästi SnapBridge-sovelluksella.

20,3 megapikselin kennolla varustetussa COOLPIX A900:ssa on erittäin laadukas NIKKOR-optiikka yhdistettynä taskukokoiseen runkoon, joka sopii joka tyyliin. 70-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹ laajennettavissa olevalla tehokkaalla 35-kertaisella optisella zoom-objektiivilla voi ottaa yksityiskohtaisia ja vaikuttavia matkakuvia tai tallentaa ikimuistoiset hetket terävien 4K UHD/30p -videoiden muodossa. 7,5 cm:n (3 tuuman), 921 000 pisteen tarkka, kallistettava nestekidenäyttö ja käsisäätöiset valotustilat (P/S/A/M) tukevat luovaa kuvaamista, ja kuvat voidaan jakaa välittömästi SnapBridge-sovelluksella. Kuvaaja voi ryhtyä kuvaamaan hetkessä nopean automaattitarkennuksen ansiosta, ottaa kohteesta uuden kuvan palautuvalla zoomaus -painikkeella sekä tehdä vaivattomasti tiiviitä ajastettuja elokuvia ja ajastettuja elokuvia, jotka tekevät katsojaan varmasti vaikutuksen. Tehokas tärinänvaimennus (VR) takaa kuvien terävyyden ja videoiden sujuvuuden jopa täydellä zoomauksella.

16 megapikselin COOLPIX B500:lla on helppo ottaa loistavia kuvia. 40-kertaisella optisella zoomilla varustettu, 80-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹ laajennettavissa oleva NIKKOR-objektiivi tempaa kuvaajan mukaan toimintaan, kun taas zoomauksen sivusäädin mahdollistaa erinomaisen vakauden. 7,5 cm:n (3 tuuman), 921 000 pisteen kallistettava nestekidenäyttö tukee yksilöllisten kuvakulmien käyttöä, palautuvalla zoomaus -painikkeella voi helposti ottaa kohteesta uuden kuvan, ja Full HD -videoiden kuvaaminen on myös mahdollista.

Ohut ja tyylikäs 20,1 megapikselin COOLPIX A300 helpottaa kuvien ottamista matkalla. 16-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹ laajennettavissa olevalla 8-kertaisella optisella NIKKOR-zoomilla voi ottaa upeita lähikuvia, kun taas Älymuotokuva-tila helpottaa täydellisten muotokuvien ottamista ja Automaattinen kuvausohjelma optimoi automaattisesti kameran asetukset.

SNAPBRIDGE

Älylaitteen ja Nikon-kameran välille on helppo muodostaa pariliitos, ja se tarvitsee tehdä vain kerran. Käyttäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin asentaa SnapBridge-sovellus älypuhelimeen tai tablettiin, käynnistää kamera ja valita se sovelluksen käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. SnapBridge pysyy yhteydessä kameraan taustalla, ja kuvat voi siirtää jo kuvausvaiheessa tarvitsematta muodostaa yhteyttä joka kerta erikseen. Kuvat synkronoidaan kameran kanssa myös silloin, kun se on lepotilassa, ja älylaitteen käyttöä voi jatkaa ilman keskeytyksiä. Älylaitteeseen asennetulla SnapBridge-sovelluksella voi seurata Nikon-kameran kuvaa reaaliajassa. Sommittelun voi suorittaa älypuhelimen tai tabletin näytössä, ja kuvan voi ottaa laukaisemalla sulkimen etäältä.

Ines Bernardes, Nikon Europen COOLPIX-tuotteiden tuotepäällikkö, esitteli uusimmat COOLPIX-kamerat ja SnapBridge-sovelluksen seuraavasti: ”COOLPIX-malliston uusimmat tulokkaat takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja herättävät yksityiskohdat aivan uudella tavalla eloon. Superzoomit laajentavat kuvausmahdollisuuksien kirjoa, kun taas uusi SnapBridge-sovellus tekee kuvien välittömästä jakamisesta ja automaattisesta kuvansiirrosta helppoa. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivan uuden COOLPIX-kameran, olipa kyse nopeiden urheilusuoritusten kuvaamisesta, matkakuvauksesta tai muotokuvien ottamisesta ystävistä ja perheenjäsenistä kotona.”

¹ Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen zoomin suurimmasta laajakulma-asennosta.
² Mitattu CIPA-standardien mukaan noin 350 mm:n asennossa (vastaava polttoväli 35 mm:n [135] kamerassa).